Vuoden 2021 Miss Suomeksi kruunattu Essi Unkuri putosi Selviytyjät Suomi -ohjelmasta viime sunnuntaina nähdyssä jaksossa. Tilanne tuli Unkurille täytenä yllätyksenä, sillä hän oli luullut Jasmiinan lähtevän kotiin seuraavaksi.

– Oli aika sekavat tunnelmat. Ensimmäisenä mielessä oli tietenkin se, että mitä tuolla tapahtui, miten olen tässä? Tuli ihan puun takaa, Unkuri kuvaili tapahtumia Pudonneen tilityksessä.

Nyt Unkuri on vastannut oman Instagram-tilinsä Stories-osiossa seuraajiensa hänelle lähettämiin kysymyksiin. Vastauksissaan Unkuri käy laajasti läpi puolen vuoden takaista Selviytyjät-kokemustaan.

– Mitä ajattelet siitä, miksi sinut päätettiin äänestää ulos? eräs seuraaja tiedustelee Unkurilta Instagramissa.

– Niko halusi pelastaa Jassun, koska piti häntä luotettavampana liittolaisena. Porukka myös pelkäsi, että kääntäisin kelkkaa yhdistymisen jälkeen, mikä on aivan totta, Unkuri vastaa.

– Tuntuiko olo petetyltä? Kehen luotit eniten? toinen fani kysyy.

– Totta kai olo oli petetty, kun tilanne tuli niin puskista, Unkuri toteaa suoraan.

– En oikeastaan luottanut meidän uudessa Timurissa kehenkään. Siellä oli muutama niin vahva kaksikko ja tiesin olevani siinä kokoonpanossa ulkopuolinen, hän lisää.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Nelonen

Vahvimmaksi liittolaisekseen koko kisassa Unkuri nimeää Julia Korpisen. Korpinen on suomalainen näyttelijä, jonka monet tuntevat Salatut elämät -sarjasta.

– Tunsitteko Julian kanssa aikasempaa ja kuinka läheisiä teistä tuli? Unkurilta kysytään.

– Ei tunnettu Julian kanssa entuudestaan, mutta meillä klikkas ihan välittömästi kun tavattiin ja tollasessa kokemuksessa lähentyy hyvin äkkiä, missi kertoo sydänemojin kera.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Stories-vastauksissaan Unkuri paljastaa asian, jota telkkarissa ei nähty: hän loukkaantui pahasti Selviytyjien kuvauksissa. Asia tulee puheeksi, kun eräs Unkurin seuraaja kysyy Unkurilta laastareista, jotka näkyvät hänen tuoreessa Instagram-postauksessa.

– Miksi laastari kyljessä? seuraaja ihmettelee.

– Mulla tulehtui tosi pahasti ranne ja kylki pienistä haavoista, jotka oli tullut yhdestä tehtävästä. Ranne oli jossain kohtaa ihan turvonnut ja mätä. Kivat pikku arvet sain matkamuistoksi antibioottikuurin jälkeen, mutta nehän vaan tuo karismaa, Unkuri avaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Unkuri julkaisi Stories-osiossaan rajuja kuvia, joissa taisteluarvet näkyvät. Kuvat ovat katsottavissa Instagramissa vuorokauden ajan.

Unkuri lisäsi karuja kuvia myös muuttuneesta ulkonäöstään. Hän paljaa painonsa tippuneen runsaasti Selviytyjissä.

– Painoa lähti kieltämättä aika paljon, mutta se onneksi palasi normaaliksi hyvin äkkiä kun pääsi syömään kunnolla.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Missikruunustaan luopunut Essi Unkuri tiputti uutispommin – ottaa urallaan suuren askeleen: ”Olet sairas”

Essi Unkuri ja Viivi Altonen reissasivat henkeäsalpaaviin maisemiin – pulahtavat uimaan bikineissä: ”Mittari näytti 35 astetta”