Edesmenneen ex-mäkihyppääjän, Matti Nykäsen, tytär Eveliina Mäntykangas, 30, odottaa paraikaa esikoistaan. Vauvan laskettu aika on ensi vuoden toukokuussa.

Raskausonnea hehkuva Eveliina on julkaissut Instagram-tilillään useita kuvia pyöristyneestä vatsastaan. Jo raskauden alkuvaiheessa hän ihmetteli seuraajilleen mahansa suurta kokoa ja vitsaili odottavansa jopa kolmosia.

Nyt Eveliina pohtii uudestaan monikkoraskauden mahdollisuutta tuoreen kuvajulkaisunsa yhteydessä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa kuvan myös klikkaamalla tästä.

– Onko mahdollista, että rakenneultrassa paljastuisi vauvoja olevan kaksi yhden sijaan, koska katsokaa tätä mahaa, personal trainerina työskentelevä kaunotar kyselee.

Hän kannustaa seuraajiaan myös veikkailemaan tulevan vauvan sukupuolta kommenteissa ja kertoo tarkemmin raskausajan oireistaan. Eveliina paljastaa kärsineensä muun muassa jatkuvasta pahoinvoinnista 17. raskausviikolle asti, satunnaisesta päänsärystä ja väsymyksestä.

Eveliina kertoi raskaudestaan marraskuun alussa Instagram-tilillään. Tulevan lapsen isä on naisen kihlattu, Vili Ojakkala.

– Reilu 3 vuotta kirjaimellisesti verta, hikeä sekä kyyneleitä ja vihdoin tämä päivä on täällä, voin sanoa että meille tulee vauva, Eveliina kirjoitti raskausilmoituksessaan.

Jos upotus ei näy, katso kuva täältä.

Eveliina on kertonut Instagram-tilillään myös alkuraskauden aikana kokemastaan jännityksestä, joka liittyi keskenmenon mahdollisuuteen.

– Se aika ihan raskauden alussa, ennen varhaisultraa oli todella jännittävää ja pelottavaa aikaa. Pelkäsin hirveästi, että lääkäri tulee sanomaan meille taas ne sanat, mitkä oltiin kuultu aiemminkin: ”olen pahoillani, täältä ei löydy sykettä”, Eveliina kirjoittaa.

Loppujen lopuksi Eveliinan pelko osoittautui tällä kertaa turhaksi, sillä vauvan syke löytyi ultrassa.

Mikäli upotus ei näy, katso kuva täältä.

Lue myös:

Matti Nykäsen Eveliina-tytär vitsailee odottavansa kolmosia – julkaisi kuvan vauvamahastaan

Matti Nykäsen tyttären Eveliinan raju pettymys: ”Jouduin jättäytymään mallikisasta!”

Matti Nykäsen Eveliina-tytär odottaa vauvaa: ”Vihdoin tämä päivä on täällä!”