Antti Kurhisen kuvaama seksisessio Junon salarakkaana tunnetuksi tulleen Cheyenne Järvisen kanssa on alkanut jo elää omaa elämäänsä. Videosta on kohistu mediassa ja keskustelupalstoilla niin paljon, että mies veistelee blogissaan alkaneensa jo harkita seksialalle siirtymistä.
Kurhinen kirjoittaa: ”On myös tullut semmoista palautetta, että ihmiset on lähtenyt kyselee minulta sähköpostilla, faebookissa yms, että olis aika kiihketä lähtee tekee miun kanssa myös jotain nastyy seksivideota myös :D. Kyselyt ja ehdotukset alkuun vain ainoastaan nauratti minua, ajattelin, että ihmiset ne heittää vaan läppää, mutta sitten rupesin miettii itekseni, että hetkinen, olisiko tässä nyt se markkinarako mitä voisi lähtee kokeileemaan ihan huvikseen :D?”

Kurhinen pyytää faneiltaan mielipidettä asiaan ja lupaa harkita asiaan ryhtymistä vakavammin, jos kysyntää löytyy:
”Jos tulee semmoista sen puolesta palautetta niin paljon että oksat pois, niin kyllä Tsaari vakavissaan harkitsee asiaa ja pistää mahdollisesti oman kotistudion pystyyn :D. Tämän jälkeen mietitään ja jos kaikki hyvin, niin te kaikki arvon ladyt voitte laittaa hakemuksia koekuvauksiin ja lupaan, että kaikki käydään läpi ;).”
Kurhinen kirjoittaa blogissaan myös vakavammista asioista, kuten asunnottomuudesta. BB-tähti paljastaa itsekin olleensa nuorempana kolme viikkoa asunnottomana ja joutuneensa nukkumaan autossa.
Toinen ikävämpi aihe Kurhisen blogikirjoituksessa on mahalaukun ja pohjukaissuolen tähystys, joka oli hänen elämänsä ”pahin kauhunhetki”.
Mies kertoo blogissaan myös, mitä oppi tapaamisestaan Von Hertzen Brothers -yhtyeen laulajan Mikko von Hertzenin kanssa.
Koko kirjoitus Antti Kurhisen kotisivuilla.