Hunks-Juccina tunnettu Jucci Hellström toipuu muutaman kuukauden takaisesta syöpäleikkauksesta. Hellström kertoo Instagram-tilillään, että hän joutui hiljattain sairaalahoitoon, koska hänellä oli vaikeuksia istua normaalisti leikkauksen jälkeen. Sairaalassa hänelle kerrottiin, että kyseessä oli infektio.

Hellström pelkäsi, että hänen täytyisi käydä läpi toinen leikkaus. Lääkäri kuitenkin kertoi hänelle pelottavampia uutisia.

– He löysivät syöpää maksastani, Jucci kirjoittaa Instagram-julkaisussaan.

Seuraavana päivänä lääkäri kertoi, että maksasyöpä oli väärä diagnoosi. Hellströmille selvisi, että diagnoosin tehnyt radiologi oli ollut äärimmäisen uupunut ja tehnyt virheellisen diagnoosin tästä syystä.

Hellström oli järkyttynyt.

– En kuullut enää mitään, aloin vain itkeä enkä tiennyt, halusinko halata vai kuristaa sitä lääkäriä, joka kertoi tämän, hän sanoo.

Hellström kertoo, että jos ensimmäinen syöpäkokemus ei ollut riittävän ravisteleva, tämä toinen kokemus ehdottomasti oli.

– En tule koskaan pitämään päivääkään itsestäänselvyytenä loppuelämäni aikana. Aion vaalia helvettiä jokaisesta hetkestäni. Olette kaikki täyttäneet sosiaalisen mediani ja puhelimeni niin suurella rakkaudella, Jucci kirjoittaa.