Johanna Vuoksenmaan ohjaama 70 on vain numero -elokuva saa ensi-iltansa tammikuussa 2021. Elokuva kertoo lämpimän koomisella tavalla suositun naisartistin Seija Kuulan kasvutarinan. Vaikka jumalattaret eivät täytä vuosia, tuo rakkaus eteen asioita, joissa ikä onkin voimavara eikä rasite. Elokuva on kunnianosoitus suomalaisille naisartisteille ja elokuvassa kuullaan useita koko kansan rakastamia hittejä.

Ohjaaja Johanna Vuoksenmaa kertoo Hannele Laurin esittämän Seijan olevan megatähti, iskelmäkuningatar potenssiin kaksi.

– Kun suorapuheisen Seijan elämässä tapahtuu jotain, se päätyy takuuvarmasti otsikoihin. Seksikäs, itsevarma ja karismaattinen olemus saa kanssaihmiset lumoutumaan, mutta se millainen Seija on julkisivunsa takana oikeasti, paljastuu elokuvassa, Johanna kertoo tiedotteessa.

Elokuvan on käsikirjoittanut ja ohjannut Johanna Vuoksenmaa ja se on hänen ihmissuhdetrilogiansa päätösosa. Aiemmat elokuvat 21 tapaa pilata avioliitto ja Viikossa aikuiseksi ovat saaneet yhteensä yli puoli miljoonaa katsojaa elokuvateattereissa.

Elokuvassa nähdään cameoroolissa Lauri Tähkä  ja useita suomalaisen musiikkimaailman tähtiä. Mieleenpainuvana musiikkiyhtiön pomona sivuroolissa nähdään Eppu Normaalin Juha Torvinen. Keskeisissä rooleissa Hannele Laurin lisäksi ovat Mikko Nousiainen, Marja Packalén ja Misa Palander.