Entinen jääkiekkoilija Hannu Pikkarainen paljasti hiljattain omalla Instagram-tilillään haaveilevansa muutosta Lappiin. Nyt Pikkarainen kertoo aikovansa todella toteuttaa pitkäaikaisen unelmansa.

Pikkarainen on julkaissut Instagramiin kuvasarjan, joiden otokset on kaikki napattu Lapista. Kuvissa Pikkarainen nauttii liikunnan ilosta kauniissa lappilaisissa maisemissa.

– Pakko myöntää, että kun viikko sitten sanoin ääneen, tai siis kirjoitin täällä, että yks mun tulevaisuuden haaveista olis vielä joskus muuttaa Lappiin ja kokeilla siellä vakituista asumista ja arkea, niin siitä hetkestä asti oon miettinyt asiaa ihan tosissani päivittäin. Oikeastaan aivan täpinöissäni, Pikkarainen kirjoittaa päivityksensä ohessa.

– Joku mun sisällä sanoo et nyt ois ehkä se hetki. Joku vähän ehkä jarruttaa. Nyt on kuitenkin katsottava miten asiat järjestyisi niin, että muutto ja arki siellä olis mulle mahdollista.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Pikkarainen selventää etteivät aiemmat puheet Lappiin muuttamisesta olleet ”mikään random heitto, vaan totisinta totta”.

– Muutama juttu on myös tullut jo esille, jotka edistyessään laukaisis tän miettimisen ja sit se ois menoa. Kiitos jo näistä tähänastisista yhteydenotoista. Kaikki ehdotukset ja vinkkaukset on nyt tärkeitä enkä sulje mitään juttuja täysin pois.

Pikkaraista kiinnostaisi perustaa uusi koti erityisesti Levin, Ylläksen tai Saariselän alueelle. Helsinkiin hän ei halua jäädä.

– Oon myös miettinyt niin, että onko mulla mitään todella hyvää syytä jäädä Helsinkiin. Syytä, joka estäis mua vaan varaamasta junaliput, poistumasta kohti yhtä haavetta ja huikeaa kokemusta, Pikkarainen toteaa.

– Vain aika näyttää milloin mun tie vie pohjoiseen, mutta lähes sata varmasti se sinne joskus vie, hän kiteyttää.

Lue myös:

Raiskauksesta vankilaan tuomittu Hannu Pikkarainen suuren päätöksen edessä – myöntää pelänneensä kiusallisia tilanteita: ”Halusin olla rehellinen”

Hannu Pikkarainen järkyttyi raiskaustuomiostaan – Iida Ketolalta tyhjentävä avautuminen: ”Meinasin oksentaa”