Entinen jääkiekkoilija Hannu Pikkarainen julkaisi uutenavuotena omalle Instagram-tililleen poikkeuksellisen rehellisen kirjoituksen, jossa hän kertaa avoimesti mennyttä vuottaan.

Pikkarainen tuomittiin huhtikuussa Helsingin käräjäoikeudessa raiskauksesta kahden vuoden ehdottomaan vankeuteen. Mies teki tuomiostaan valituksen ja odottaa parhaillaan hovioikeuden päätöstä valituksestaan.

Ennen raiskaustuomiota Pikkarainen kävi läpi vaikean eron, kun hänen ja hyvinvointivaikuttaja Martina Aitolehden parisuhde päättyi yllättäen.

– Mulle tää vuosi oli heittämällä elämäni vaikein. En oikein osaa vaikeampaa edes kuvitella. On ollut mm. ero, oikeusjuttu, heikko taloudellinen tilanne jnejne. Oon itkenyt paljon ja oon jopa miettinyt itsemurhaa, Pikkarainen kirjoittaa Instagramissa.

– Ja vaikka mua ei lähtökohtaisesti kiinnosta, niin kyllä se tekee asioista 100 kertaa pahemman että näitä kaikkia on pyöritelty julkisuudessa aika rajulla kädellä, hän jatkaa.

– Vuoden vaihtuminen ei itsessään mitään asioita muuta, mutta onneks tää myrskyisä 2022 on kohta ohi.

Tekstissään Pikkarainen toteaa olevansa ylpeä siitä, että on kaikesta huolimatta jaksanut pitää huolta itsestään ja opiskellut itselleen useamman eri urheilualan tutkinnon.

– Tämän lisäksi lopetin nuuskaamisen 22 vuoden käytön jälkeen. Alkoholia kulutin vähemmän kun kertaakaan aikuisiällä ja ravintopuoli oli muutenkin kunnossa, Pikkarainen paljastaa.

Ensi vuonna Pikkarainen aikoo elää elämäänsä hetki kerrallaan ja ylläpitää hyväksi todettuja rutiinejaan.

– Mä voin just nyt oikeesti aika hyvin ja oon oppinut syrjäyttämään kurjia asioita. Nautin todella tavallisista ja pienistä asioista ja sen pidän mielessä jatkossakin. Elämä tuo sitten sen minkä sen on tarkoitus tuoda. On vaan luotettava että paremmat päivät on edessä ja onhan ne! ex-kiekkoilija summaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Pikkaraisen julkaisu on kerännyt runsaan määrän kannustavia kommentteja. Kaikki eivät kuitenkaan ole tyytyväisiä miehen avautumiseen.

Temptation Island Suomi -ohjelmasta tunnetuksi tullut Vilma Karjalainen on ottanut kantaa Pikkaraisen kirjoitukseen omalla Instagram-tilillään. Karjalainen ei arkaile puhua suoraan, vaan tilittää Pikkaraista hyvin rajuin sanankääntein lähes 37:en tuhannen ihmisen yleisönsä edessä.

Karjalainen on nostanut Instagram-tilinsä Stories-osioon Pikkaraisen päivityksen, jonka viereen hän on lisännyt napakan tekstin.

– Pikkarainen oli sukupuoliyhteydessä nukkuvan naisen kanssa. Nainen on Pikkaraisen perhetuttu. Pikkarainen oli jäänyt naisen asunnolle siellä järjestettyjen jatkojen jälkeen, Karjalainen kertaa tapahtumia, joista Pikkaraiselle viime keväänä napsahti tuomio.

– Pikkarainen oli siivonnut keittiötä ja sen jälkeen etsinyt naista. Tämä oli mennyt nukkumaan vaatteet päällä. Nainen oli ollut hyvin väsynyt univajeeen ja päihtymyksen vuoksi. Pikkarainen riisui naisen ja oli sitten suojaamattomassa sukupuoliyhteydessä tämän kanssa. Nainen havahtui hereille yhdyntään.

Karjalainen kokee tärkeäksi pohtia tilannetta myös uhrin näkökulmasta.

– Vai että on ollut rankka vuosi. Ei jumalauta mä sanon mikä tyyppi. Varmaan sun uhrillakin on ollut aika vaikeaa. Yli 5k terapia & psykiatrikuluja… Mut hei jaksuhalit, raiskaaja, nainen pamauttaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Tosi-tv-tähti Vilma Karjalainen paljasti jouluaattona iloisen perheyllätyksen – ”Ollaan virallisesti…”

TIS-Vilman mielenterveyttä tutkitaan televisiossa – sai epäilyn epävakaasta persoonallisuushäiriöstä: ”Ajattelin, että pakko minussa on jotain olla”