Uutisoimme viime viikolla prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin solmimasta rahakkaasta yhteistyöstä suoratoistojätti Netflixin kanssa.

Herttuapari on perustanut tuotantoyhtiön, jonka kautta he alkavat tuottamaan Netflixiin muun muassa dokumentteja, dokumenttisarjoja ja käsikirjoitettuja ohjelmia.

People-sivusto uutisoi nyt, ettei miljoonien eurojen sopimuksella ole ollut ainoastaan miellyttäviä seurauksia. Pariskunta joutuu nimittäin perumaan ensi kesälle suunnitellun hyväntekeväisyystapahtuman, jolla oli tarkoitus kerätä varoja haavoittuneille sotilaille ja Invictus Games -paraurheilukilpailulle.

Suuren mittaluokan tapahtuma piti lähettää Netflixin kilpailijan, suoratoistopalvelu Amazonin kautta. Harry ja Meghan ovat kuitenkin allekirjoittaneet sopimuksen, joka kieltää kilpailijoiden kanssa työskentelyn.

Esiintyjiksi tapahtumaan oli tulossa eturivin artisteja, kuten Beyonce ja Ed Sheeran. Myös Harryn ja Meghanin oli tarkoitus puhua tapahtumassa.

Lue lisää: Herttuapari Harry ja Meghan solmivat jättidiilin Netflixin kanssa – ”Keskitymme tuottamaan sisältöä, joka antaa toivoa”