Tunnettu mediapersoona ja vuoden 2001 Miss Suomeksi kruunattu Heidi Sohlberg menee tänä syksynä naimisiin puolisonsa Jarkka Pikkaraisen kanssa.

Sohlberg ilmoitti erostaan ex-kumppaninsa Niklaksen kanssa huhtikuussa 2018. Elokuussa 2021 Sohlberg kertoi omalla Instagram-tilillään löytäneensä uuden rakkauden.

– Hän kunnioittaa ja arvostaa mua juuri tällaisena. Hän kohtelee mua kuin kukkaa kämmenellä ja myös mun tyttöjäni, mikä totta kai merkitsee mulle äitinä paljon, Heidi kuvaili Jarkka-rakastaan runsas vuosi sitten julkaisemassaan postauksessa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Viime viikonloppuna Heidi juhli polttareitaan yhdessä läheisten ystäviensä kanssa. Mukana juhlinnassa oli liuta suomalaisia eturivin julkkiksia, kuten juontaja Satu Tuomisto, laulaja Saija Tuupanen, näyttelijä Krisse Salminen ja toimittaja Joanna Kuvaja.

Polttareita viettäneet naiset ovat julkaisseet viikonlopusta runsaasti sisältöä sosiaaliseen mediaan.

Päivityksistä päätellen naiset aloittivat juhlimisen rentoutumalla aasialaisissa spa-hoidoissa. Morsian napattiin kaasojen toimesta jo päivää ennen varsinaista polttaripäivää.

Viikonlopun aikana ystävykset kuluttivat useamman pullon skumppaa ja nauttivat hyvästä ruoasta sekä upeista musiikkiesityksistä. Esiintymässä nähtiin muun muassa muusikot Lauri Mikkola ja Mikael Konttinen.

– Hieno viikonloppu takana. Monta ihanaa kokemusta ja hetkeä rikkaampana tähän päivään! Saija Tuupanen hehkuttaa omalla Instagram-tilillään.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Juhlien jälkeen Heidi julkaisi oman Instagram-tilinsä Stories-osiossa itsestään selfie-kuvan, jossa hän poseeraa onnellisen näköisenä peiton alla. Kuvan oheen lisätystä tekstistä voi päätellä viikonlopun olleen varsin onnistunut.

– Väsynyt mutta äärettömän onnellinen ja kiitollinen. Kiitos mun koko polttariporukka ja kaasot, jotka oli tehnyt mieletöntä työtä koko viikonlopun eteen, Heidi summaa Stories-osiossaan.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Heidi Sohlberg kertoi suuresta surustaan – sai karun vastaanoton: ”Pidän tätä huomion hakemisena”

Syksyllä naimisiin menevä Heidi Sohlberg valitsi tunnetun iskelmälaulajan kaasokseen