Mallina ja näyttelijänä tunnettu Anniina Puonti seurusteli viiden vuoden ajan juontaja Heikki Paasosen kanssa. Pariskunnan avoliitto päättyi kesällä 2020.

Anniina paljastaa Instagramissa löytäneensä rinnalleen uuden puolison, jonka kanssa odottaa ensimmäistä yhteistä lastaan.

– Meidän maailmamme mullistuu pikkuisella ihmeellä tulevana kesänä. Pakahdun onnesta, kun saan hänet lapseni isäksi. Olen päivittäin saanut hämmästellä ja ihastella, kuinka hyvä isä hän on kahdelle pojalleen. Odotamme kaikki niin kovasti tätä pikkuista, Anniina kirjoittaa kuvan yhteyteen.

Anniina on nähty myös muun muassa Cheekin Timantit on ikuisia -musiikkivideolla. Lisäksi hän näytteli ex-miehensä luotsaamassa Paasosen polttaritoimisto -ohjelmassa.

Anniina avautui hänen ja Heikin suhteen päättymisestä kesäkuussa 2020 Instagramissa.

– Yhteen kuukauteen voi mahtua yksi maailmanloppu, avoero, muutto, pääsykokeet ja pari muuta pommia. Mutta tästäkin selvittiin! Välillä elämä heittelee rajustikin, mutta itse ajattelen, että asiat loksahtaa aina paikoilleen juuri niin kuin on tarkoituskin, Puonti pohti sosiaalisessa mediassa.

Lue myös:

Heikki Paasonen paljasti seuraajilleen hyytävän harrastuksensa: ”Ilme kertoo kaiken”

Heikki Paasonen erosi viiden vuoden seurustelun jälkeen – ”Elämä jatkuu”