[button1 url=http://promotions.betsafe.com/mystery-in-a-chimney/fi]VOITA OSASI 20 000 € LAHJOISTA TÄÄLTÄ![/button1]
 
Tauski Peltonen kertoi hiljattain Hymy-lehdelle, ettei hän anna enää haastatteluja, koska vetäytyy julkisuudesta ja haluaa eroon naistenhakkaajamaineesta. Tauski sanoi lehden haastattelussa, että kaikki häntä vastaan nostetut pahoinpitelysyytteet on hylätty ja esitteli viisi tuoretta syyttämättä jättämispäätöstä.
Tauskin ex-vaimot Henna Peltonen ja Virpi Kätkä haluavat korjata Tauskin lausuntoja. Naisten mukaan osassa syytteitä syyteoikeus oli vanhentunut ja yksi hylättiin, koska siinä oli virheellinen päivämäärä. Hennan mukaan Tauski myös painosti kieltämään pahoinpitelyt.
– Silmäni mustaksi hakkaamisen syyte hylättiin, koska olin julkisesti kieltänyt tapahtuman televisiossa Maria-showssa. Tein sen vain, koska Tauski painosti minut ohjelmaan kieltämään asian. Hän oli ostanut minulle timanttisormuksen ja ruhjevoidetta, jota hän levitteli silmään ja osasi pyytää hyvin kauniisti anteeksi, Henna kertoo Metropoli.netille.
Hennan mukaan pahoinpitelyjä tapahtui usein.
– Olen joutunut perumaan paljon työkeikkoja, koska minun on täytynyt piilotella kotona mustelmien ja ruhjeiden takia. Välillä jouduin keksimään kavereille tekosyitä, kuten että olin kaatunut pyörällä tai telonut itseäni vahingossa salilla, mutta he kyllä tiesivät mistä oli kyse, Henna sanoo.
henna_korva
Hennan Tauskia vastaan tekemä toinen rikosilmoitus ei edennyt, koska Hennan juristi oli merkinnyt pahoinpitelylle virheellisen päivämäärän, eikä Henna ollut huomannut virhettä ajoissa. Hennan mukaan tapahtuma on kuitenkin totta ja syyttäjä on päättänyt jatkaa asiassa. Syytteen mukaan Tauski on pahoinpidellyt vaimoaan, kun Henna odotti pariskunnan yhteistä lasta. Vaara kohdistui myös syntymättömään lapseen, joka syyttäjän mukaan tekee asiasta normaalia vakavamman. Tämän pahoinpitelyn vuoksi Henna lopulta päätti erota miehestään. Avioero tuli, mutta Henna ei ole silti päässyt eroon Tauskista.
Henna sanoo olevansa hyvin väsynyt Tauskin harjoittamaan jatkuvaan kiusaamiseen.
– Tauskin kiusanteko ja henkinen väkivalta jatkuu edelleen ja olen joutunut käymään tekemässä poliisilaitoksella ilmoituksen kunnianloukkauksesta, kun hän ei pyynnöstä huolimatta jätä rauhaan, Henna sanoo.
Hennan mukaan Tauski tekee jatkuvasti myös perättömiä ilmoituksia lastensuojeluviranomaisille. Ilmoituksia on jopa niin paljon, että viranomaiset eivät Hennan mukaan enää suhtaudu niihin vakavasti. Henna ihmetteleekin, mihin ilmoitukset voivat perustua, koska Tauski ei ole ollut missään tekemisissä poikansa kanssa kahteen vuoteen, vaikka hänellä on oikeus valvottuihin tapaamisiin.
Virpi Kätkä kertoi Metropoli.netille, että hänen syytteensä vanhenivat, koska ne nostettiin sen verran myöhään, että pahoinpitelyistä oli ehtinyt kulua liian pitkä aika. Suomessa pahoinpitelyn syyteoikeus vanhenee viidessä vuodessa ja lievän pahoinpitelyn kahdessa vuodessa. Virpillä ja Tauskilla on kaksi yhteistä alakouluikäistä lasta, jotka ovat Tauskin luona kaksi yötä joka toinen viikko ja lomilla hieman pidempään.
– Välillä tapaamisia on kyllä jäänyt kesäisin väliin ryyppyputkien takia, Virpi sanoo.
Pahoinpitelyjen tuominen julkisuuteen on ollut raskasta, mutta Virpi on iloinen ystävyydestään Hennaan, sillä hän sanoo ettei olisi jaksanut käydä oikeusprosessia läpi yksinään. Molemmat naiset sanovat ikävien asioiden läpikäymisen olleen rankkaa, mutta he ovat iloisia, että ovat saaneet puhua niistä. He ovat saaneet paljon yhteydenottoja naisilta, jotka ovat käyneet läpi samaa ja monet ovat kokeneet, etteivät ole yksin asian kanssa.
Nyt Henna aikoo taistella Tauskia vastaan oikeudessa, jotta saisi lopultakin rauhan jatkuvalta vainoamiselta.