Henna Kalinainen: En ole rakastunut – suoranaisesti vi*utti!

Henna Kalinainen ihmettelee blogissaan, miksi hänen kirjoituksiaan halutaan ymmärtää tahallaan väärin ja latelee aiheesta suorat sanat selkeästi kiukkuuntuneena.
– (…) en ole missään vaiheessa sanonut että minulla on uusi rakkaus ja rakas! Jos minulla olisi, niin olisin kyllä varmaan myöskin kirjoittanut sen halutessani. Se, että olen matkalla miehen kanssa jonka kanssa satun viettämään usein aikaani ei vielä tee meistä rakastavaisia. Eikös se sanonta ollut niin, että hiljaa hyvä tulee. Eikä me olla mitenkään ”rakastuneita” vaan ihan vaan on kiva hengailla yhdessä. Tullaan hyvin toimeen! Ei tässä siis mitään ilotulituksia räisky taivaalle! Ja tämä ei ole ole loukkaus häntä kohtaan. Ei olla sovittu mitään eikä sovita jos ei siltä tunnu!
Henna sai kuulla rakkaus-uutisista lomalleen Milanoon ja ärsyyntyi niistä suuresti.
– Kyllä suoranaisesti vitutti ja meni yksi ilta pilalle kun puhelimeen alkoi tulla tekstiviestejä, että onnea uudesta suhteesta ja plää plää plää. Meinasin hyppiä seinille. Anteeksi nyt vaan mutta kyllä kismittää!
Henna sysää asian kuitenkin taakseen ja jatkaa kertomalla kuulumisia matkalta, joka meni muilta osin erittäin hienosti. Ruokavalionkaan suhteen ei tapahtunut ”repsahduksia”. Henna kehuu vuolaasti Milanon rautatieaseman vieressä sijaitsevaa Xier-nimistä kiinalaisravintolaa ja varsinkin sen pihvejä, jotka valmistetaan asiakkaan edessä.
xier1
Neljä päivää kestäneellä lomamatkallaan Henna teki myös ostoksia Milanon muotikaduilla ja nautti mukavan hotellin monipuolisista palveluista.
Lue koko kirjoitus Henna Kalinaisen blogista.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit
Lataa...