Huipputarjous jota ei kannata ohittaa

Avaa pelitili Nordicbetille heti ja saat:

  • 600€ edestä bonuksia kasinolle
  • 250 ilmaiskierrosta

Toimi näin:

1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
2.
 Tee talletus ja lunasta ensimmäinen bonus
3. Voita ja nauti!

Henna Kalinainen julkaisi nännikuvan – muuttaa ulkomaille!

Tosi-tv-veteraani Henna Kalinainen on saanut Suomesta tarpeekseen. Hän kertaa blogissaan viime vuoden tapahtumia, sekä ylä- että alamäkiä.

Vaikka Henna koki vuonna 2016 monia vastoinkäymisiä, paljon hyvääkin tapahtui ja hän kertoo löytäneensä myös uusia ystäviä, joiden kanssa hän juhli joulua ja uutta vuotta. Nyt hän on kuitenkin tehnyt päätöksen muuttaa pois Suomesta usean kuukauden ajaksi.

– Suomen ilmapiiri on alkanut ahdistamaan, siksi päätin että olen kevääseen asti auringossa. Kysymys ei ole lomasta vaan ainoastaan maisemanvaihdosta, toki onhan puitteet aika paratiisimaisia. Se jos joku lisää motivaatiota. Työt hoituu tietokoneella paikasta riippumatta, mutta motivaatio ja mieli on parempi kun Suomessa!

Henna kävi miehensä Juhan kanssa vuosi sitten Thaimaassa, mutta tuolloin loma loppui raivokkaaseen riitaan ja Henna palasi yksin Suomeen suunniteltua aikaisemmin. Henna kuitenkin ihastui maahan ja aikoo siksi nyt muuttaa sinne.

– Jos jotain tarvitsen nyt niin jotain muuta kun tätä pimeyttä ja suomalaista ilmapiiriä. Toki täytyyhän se myöntää, että pieni poltehan siinä jäi päälle kun Thaimaasta tulin ja reissu jäi täysin kesken niinsanotusti! Nyt tarkoitus on asettua paremmin paikoilleen ja rentoutua ja olla vaan. Suomessa töitä ja asioita on rajoittanut jatkuva väsymys, vitutus ja masennus, tuollapa ei ole sitä ongelmaa :)

Henna julkaisi kirjoituksessaan myös kuvia viime vuodelta ja erittäin rohkean kuvan, jonka hän on ottanut tullessaan suihkusta, rinnat täysin paljaina, ilman sensuuria!

Katso kuva ja kirjoitus Henna Kalinaisen kotisivuilta!

Nappaa 10€ ilmainen veto Liigaan tästä
Nappaa 10€ ilmainen veto Liigaan tästä