Tosi-tv-tähti Henna Kalinainen täytti hiljattain 32 vuotta ja nyt hän käy syvällisesti läpi elämäänsä tuoreessa, Metropolille kirjoittamassaan blogipostauksessaan.

Kalinainen paljastaa tunteneensa itsensä aikoinaan hyvin onnettomaksi. Hän kuvailee unelmiensa olleen nuorempana ”hyvä ura ja ihana, oma perhe”, mutta jonkin aikaa hänestä näytti siltä, etteivät nämä haaveet koskaan tulisi toteutumaan.

– Jossain vaiheessa olo oli todella surkea. Ajattelin, että en ole saanut mitään aikaan ja olen jo kolmekymmentä. Varmaan joku kolmenkympin kriisi alitajuisesti, Kalinainen kirjoittaa.

Yksi asia sai Kalinaisen kuitenkin tekemään äkillisen, suuren elämänmuutoksen – nimittäin rakkaus.

– Yhtäkkiä juuri ennen kun täytin pyöreät löysin Jarkon ja rakkauden ansioista pistin hihat heilumaan ja kahdessa vuodessa sain monia asioita, mistä olin uskaltanut vain unelmoida, nainen kuvailee.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Tänä päivänä Kalinainen on yhden lapsen tuore äiti, ja hän pyörittää omaa yritystään. Lisäksi Kalinainen on muuttanut radikaalisti elämäntapojaan aiempaa terveellisempään suuntaan ja asuu yhdessä Jarkko-puolisonsa kanssa omistusasunnossa.

– Nyt kun katselen mitä toiveistani toteutui niin minähän olen oikein onnekas, kun olen saanut nämä kaikki, Kalinainen kiteyttää.

Lue Henna Kalinaisen tuore blogipostaus kokonaisuudessaan täällä.

Lue myös:

Henna Kalinainen nosti esiin BB-talossa kisaavan Aleksi Valavuoren vanhat puheet: ”Te olette alipalkattuja huoria!”

Henna Kalinainen paljastaa, mitä katuu eniten Big Brother -taipaleeltaan: ”Se oli aikamoista julkisuuspeliä”

Henna Kalinainen paljastaa, millaista oli asua Big Brother -talossa: ”Jos olet sekopää humalassa, älä mene BB-taloon”