henna-peltonen-haapuku
Viime keväänä rallikuljettaja Juha Koljosesta eronnut Henna Peltonen yllätti eilen bloginsa lukijat julkaisemalla kuvia itsestään hääpuvussa.
Onko Henna Peltonen menossa naimisiin? Suoraa vastausta avioitumisesta saati sitten romanssistakaan ei Hennalta saa, mutta sen sijaan hän pohtii blogissaan avioliittoa ja rakkautta, sekä miten hän niihin nyt suhtautuu.
– Avioliitto on mielestäni nykyään menettänyt hieman merkitystään, mutta itselleni se on edelleen pyhä asia. Se on aina ollut ja tulee aina olemaan. Avioliitto ei sinällään muuta parisuhdetta, mutta mielestäni se on ikäänkuin sinetti parisuhteelle. Se osoittaa, että todella ollaan tosissaan, onhan silloin sitouduttu toiseen kunnes kuolema erottaa, Henna sanoo.

Riitaisa ero iskelmälaulaja Tauskista muutama vuosi sitten oli lannistaa Hennan uskon avioliittoon täysin, mutta kaunottaren mieli on alkanut hiljalleen muuttua.
– Muutama vuosi sitten olin ehdottomasti sitä mieltä, että en menisi enää ikinä naimisiin. En uskonut avioliittoon enkä rakkauteen. Itse eronneena ja jatkuvasti ympärillä eroja, uskottomuutta ja parien välistä epäkunnioitusta nähneenä uskoni avioliittoon karisi. Mutta tänä päivänä olen alkanut taas ihan varovasti uskoa.
henna-peltonen-haapuku2
Koko kirjoitus ja lisää kuvia Henna Peltosen kotisivuilla!