Televisiosta tuttu ravintoloitsija ja burgerimies Akseli Herlevi on seurustellut vuoden verran Miss Suomi -kisoista tutun Emmi Suurosen kanssa. Emmi on kertonut saaneensa hyvin julmaa palautetta, kun pariskunnan suhde tuli julki.

– Emmiä haukuttiin rahan ja julkisuuden perässä juoksijaksi, joka ei tuntunut missään määrin kivalta tai pitänyt edes paikkaansa. Meillä on omat elämät ja työt. Emmi on hyvässä duunissa rakennusmestarina ja näyttää hyvää esimerkkiä monelle naiselle, että voi tehdä saman aikaisesti työtä rakennusalalla ja kauneuden parissa, Akseli Herlervi kertoo Metropolille.

Akselin mukaan ilkeää palautetta tulee edelleen, mutta huomattavasti vähemmän kuin suhteen alussa. Akseli kertoo myös itse törmänneensä ikäviin kommentteihin.

– Olen saanut palautetta, jossa Emmin kerrotaan olevan mahtava saalis ja hyvä pimu sekä todetaan, että isoilla miehilläkin on toivoa. Se on mielestäni naisvihaa ja todella huonoa läppää. Harmittaa, että maailma on edelleen vastaavanlainen.

Ikävät palautteet eivät hetkauta yli 10 vuottta julkisuudessa ollutta Akselia, mutta häntä harmittaa Emmin puolesta.

– Minulle on tullut ihon tilalle jo nahka, joten ikävä palaute ei tunne missään. Emmi on ollut vähemmän aikaa julkisuudessa, joten hän ajattelee asioista henkilökohtaisemmin.

– Yleensä ihmiset resonoi omaa pahaa oloaan ja tuntemuksiaan palautteilla. Joskus olen vastannut ilkeitä kommentteja laittaineille, ja heistä osa on saattanut pyytää sen jälkeen käytöstään anteeksi. Monille ei ole muuta kanavaa purkaa pahaa oloaan kuin sosiaalinen media.

Ikävä iski kuvauksissa

Akseli on mukana helmikuussa Nelosella alkavassa Farmi-sarjassa. Hän otti luontaisesti sarjan kuvauksissa kokin roolin ja valmisti usein ruuat muille kilpailijoille.

– Minulla ei ole tuota vaikeuksia ruuan valmistaminen kahdellekymmenelle ihmiselle. Jos muut olisivat menneet tekemään pareittain ruokaa, niin heillä olisi saattanut mennä ruuan valmistamiseen puoli päivää. Minä valmistin ruuan nopeasti, jonka jälkeen pystyin vetämään pienet päiväunet, Akseli naurahtaa.

Farmi-sarjan kuvausten aikana Akselille oli raskainta, ettei hän voinut pitää yhteyttä läheisiinsä.

– Ikävä tuli nopeasti. Sen onnistui ainakin osittain unohtamaan tekemällä töitä, Akseli toteaa.

Yllätin Emmin valmistamalla hampurilaisia

Akseli ja Emmi ottivat viime vuoden lopulla uuden askeleen suhteessaan, kun he ostivat yhteisen asunnon Tuusulasta. Sopu on säilynyt avoliittoon muuttamisen jälkeen, eikä kumppanista ole paljastunut yllättäviä puolia.

– Ei ainakaan mitään isompia ylläreitä. Olemme molemmat aikuisia ihmisiä, joilla on elettyä elämää takana. Elämme hyvin normaalia arkea, Akseli kertoo.

– Kotityöt jakaantuvat tasaisesti. Toki tykkään valmistaa Emmille ruokaa, mutta myös hän osaa valmistaa hyvää sapuskaa. Yhdessä kokkaaminen on mukavaa puuhaa.

Emmi kertoi viime kesänä Gantin muotinäytöksessä, ettei Akseli ole koskaan valmistanut hänelle hampurilaista. Nyt siihen on tullut muutos.

– Toin töistä takapihallemme hiiligrillin. Yllätin Emmin tekemällä hampurilaiset, kun hän tuli pitkän työpäivän jälkeen kotiin. Emmi oli siitä tosi mielessään, Akseli kertoo.

Lue myös:

Missirakas Emmi Suuronen paljasti Akseli Herlevin salaisen aseen Farmi-kilpailussa: ”Se on iso voimavara”

Missifinalisti Emmi Suuronen julkaisi ensimmäisen yhteiskuvan Akseli Herlevin kanssa: ”Sun kainalossa on maailman paras paikka”