Hilary Duff kohun keskellä – syytetään somessa 8-vuotiaan poikansa kauppaamisesta

Näyttelijä-laulaja Hilary Duff, 32, on joutunut erikoisen kohun keskelle, sillä häntä syytetään sosiaalisessa mediassa 8-vuotiaan poikansa kauppaamisesta.

Duff jakoi netissä videon, jota somekommentoijat ovat pitäneet todisteena ihmiskaupasta. Videolla nähtiin kuva pojasta makaamassa alastomana. Nainen poisti tämän videon ja kertoi seuraavassa videossaan, että oli saanut kuvasta paljon kommentteja. Tästä syystä hän jakoi uuden videon, jossa oli peittänyt poikansa kriittiset paikat tarralla.

Moni seuraaja on sitä mieltä, että on epäilyttävää ottaa 8-vuotiaasta pojastaan alastonkuva. Jotkut ovat epäilleet, että Hollywoodissa olisi meneillään laajempikin ihmiskaupparinki, jossa julkkikset kauppaisivat lapsiaan hyväksikäytettäviksi.

– Tämä on niin väärin, eräs kommentoija päivittelee.

– Ei kukaan äiti ota lapsestaan tällaisia kuvia ja julkaise niitä nettiin, toteaa toinen.

– Miksi kukaan laittaisi tällaista kuvaa seinälleen ja jakaisi sen koko maailmalle? Oli tämä jokin perheen sisäinen vitsi tai ei, se on todennäköisesti jonkinlaista seksuaalista hyväksikäyttöä. Puhumattakaan siitä, että se rikkoo lapsen yksityisyyttä. Tämähän on laitonta.

Hilary Duff on kiistänyt painokkaasti syytökset Twitterissä.

– Kaikki ovat nyt niin tylsistyneitä, tiedän… Mutta tämä on oikeasti ällöttävää. Kuka ikinä keksikään tällaista ja jakoi tällaista roskaa joutaisi pitämään tauon kännykän käytöstä. Ehkä kannattaisi hankkia jokin harrastus, Duff näpäyttää.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.