Näyttelijä Kiti Kokkonen kertoo Helsingin Sanomien haastattelussa lapsuudestaan ja urastaan näyttelijänä. Hän paljastaa kohdanneensa jo lapsena arvostelua ulkonäöstä.

Kiti hurmasi katsojat yhdessä tanssiparinsa Marko Keräsen kanssa Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. Hän myönsi pudotuksen jälkeen olevansa huojentunut, mutta kertoi myös saaneensa samalla kadotetun osan itsestään takaisin.

Kiti nostaa haastattelussa esille muiston lapsuudestaan, jolloin hän tanssi alakouluikäisenä satubaletissa. Opettaja oli kommentoinut Kitin ulkonäköä toteamalla, että hänellä oli liian lyhyt kaula ja liian paksut pohkeet eikä hänestä siksi voisi ikinä tulla balleriinaa.

– Se loppui siihen se baletin tanssiminen, Kiti kertoo HS:lle.

Karusta lapsuusmuistosta huolimatta Kiti osallistui Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan. Hän oli yksi suosikeista ja sai paljon kannustusta, mutta yksi asia tuntui kuitenkin merkilliseltä.

– Yhtäkkiä merkille pantavaa on ollut, että pienikokoinen ja pyöreä ihminen tanssii, Kiti ihmettelee.

Hän myöntää kokeneensa ulkonäköpaineita, mutta itsetunto on pysynyt vahvana ja siitä on kiittäminen Kitin vanhempia ohjaaja Ere Kokkosta ja näyttelijä Titta Jokista.

– Mulla on ollut täysi kehorauha lapsena. On keskitytty siihen mitä teen ja millainen olen käytökseltäni.

Lähde: Helsingin Sanomat

Lue myös:

Kiti Kokkonen putosi TTK:sta – kertoi koskettavan rehellisesti kokemuksestaan – ”Sain kadotetun osan itsestä takaisin”

Kiti Kokkonen jäi pois suorasta Tanssii tähtien kanssa -lähetyksestä – julkaisi kuvan voinnistaan!