Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti, 38, ponnahti alkujaan julkisuuteen voitettuaan vuoden 2004 Miss Hawaiian Tropic -kauneuskilpailun.

Puolisen vuotta kruunauksen jälkeen Martinan nousukiito kohti julkisuuden kirkkainta valokeilaa sai tuulta siipiensä alle oikein kunnolla, kun tämä yhdistettiin jalkapalloilija Alexei Eremenko Junioriin. Tuolloin tahollaan avoliitossa elänyt Alexei bongattiin tumman nuoren kaunottaren seurasta, ja Martinasta tuli parissa päivässä Suomen tunnetuin salarakas.

Nyt Martina muistelee julkisuusuransa ensimmäisiä käänteitä 6. marraskuuta julkaistussa HS:n Kuukausiliitteen haastattelussa. Hän kertoo olleensa aivan paniikissa saatuaan puhelun Katso-lehden toimittajalta, joka ilmoitti pitävänsä hallussaan kuvia Martinasta ja Alexeista yhdessä.

– Se oli aivan hirveää, Martina toteaa.

Salarakas-kohun saattelemana Martina pääsi myös kokeilemaan kykyjään mikin varressa. Hän ja samaan aikaan kyläkauppias Vesa Keskisen salarakkaana tunnettu, Marika Fingerroos, muodostivat pikavauhtia laulajaduon nimeltä Salarakkaat.

– ’Kaduttaa’ on ehkä hassu sana, mutta en tunne erityistä ylpeyttä, jos nyt googlaan Salarakkaat, Martina paljastaa Kuukausiliitteessä.

Salarakkaat jäi lopulta tähdenlennoksi, eikä duon yhteinen taival ollut järin pitkä. Sittemmin Martina kokeili myös soolouraa, mutta musiikkibisnes osoittautui nuorelle laulajalupaukselle liian raadolliseksi.

Tätä nykyä Martina vaikuttaa jättäneen musiikkiurasta haaveilun taka-alalle, ja somevaikuttajanakin uraa luova kaunotar keskittyy ennen kaikkea työhönsä hyvinvoinnin ja liikunnan parissa.

Jos kuva ei näy, näet sen myös klikkaamalla tästä.

Lue myös:

HS: Martina Aitolehdeltä jäätävä kuitti gold diggereille – ”On noloa esittää rikasta, kun itsellä ei ole euroakaan”

Martina Aitolehti alasti sensuellissa kuvassa – avautuu menneistä vaikeuksista: ”Ympyrä on sulkeutunut”

Wow! Martina Aitolehti on elämänsä kunnossa – katso upea kuva!