Ihana Kiti Kokkonen julkaisi rehellisen tekstin korona-ajasta – ”Saa sitä välillä huilata reippaudestakin”

Ihanan kuplivana tunnettu näyttelijä avautuu korona-ajan tuntemuksistaan riipaisevan rehellisesti.

Näyttelijä Kiti Kokkonen, 45, julkaisee usein Instagramissa joko kauniita kuvia puutarhastaan, rakastamiaan askartelujuttuja tai suositun Tanhupallon hellyyttäviä kotkotuksia. Nyt hän avautuu päivityksessään myös erilaisen arjen tuntemuksistaan.

– Oon aloittanut varmaan 100 negatiivista päivitystä tästä ajasta, mutta viime hetkellä poistanut ne. Jotenkin on ollut sellainen olo, että nyt on keskityttävä iloisten asioiden jakamiseen, mutta kyllähän me kaikki tiedetään, että se ei ole koko totuus.

Kokkonen kertoo miten hän kuvanottohetkellä äitienpäivänä, puhalsi saippuakuplia siskon tyttärelle jota ei voi halata ja samaan aikaan oma äiti istui kuvan ulkopuolella eikä häntäkään voinut halata.

– Moni asia on periaatteessa hyvin ja moni asia ei ollenkaan. Rinnassa puristaa möykky ja ajatukset seilaa. Koko ajan on vierellä hötöinen harmaa pilvi. Tulevaisuus tuntuu tuntemattomammalta kuin ennen.

Näyttelijä kertoo kantavansa huolta läheisistä, ystävistä, tutuista ja tuntemattomista sekä potevansa epävarmuutta kaikkien ja kaiken sietokyvystä, niin henkisestä kuin taloudellisesta.

– Välillä rohkaisevat mietelauseet antaa voimaa ja välillä ne tuntuu groteskilta. Kyllä me tästä selvitään, on lauseena hieno, mutta ei kaikille paikkaansa pitävä. Toivoa tottakai on aina syytä pitää yllä, mutta saa sitä välillä huilata reippaudestakin, Kiti kirjoittaa.

Kokkoselle tuo lohtua ajatus, että jokainen koittaa tehdä parhaansa.

– Jokainen oman kykymme ja resurssimme mukaan. Minusta se riittää enemmän kuin hyvin. Hengitellään, itkeskellään, ikävöidään, nauretaan, suututaan, puhutaan, nukutaan ja puuhataan. Etähalaukset kaikille, Kokkonen toivottaa tekstissään.

View this post on Instagram

Päivä 67 kohta päätöksessään. Oon aloittanut varmaan 100 negatiivista päivitystä tästä ajasta, mutta viime hetkellä poistanut ne. Jotenkin on ollut sellainen olo, että nyt on keskityttävä iloisten asioiden jakamiseen, mutta kyllähän me kaikki tiedetään, että se ei ole koko totuus. Tässäkin kuvassa näyttää olevan käynnissä aurinkoinen saippuakuplienpuhallushetki ja niin onkin. Mutta samaan aikaan se on myös paljon muuta. Puhallan äitienpäivänä kuplia siskon tyttärelle. Jota en voi halata. Äiti istuu kuvan ulkopuolella muutamien metrien päässä ja häntäkään en voi halata. Prosentuaalisesti on tänä aikana ahdistanut ehkä noin 60-70% vuorokaudesta. Moni asia on periaatteessa hyvin ja moni asia ei ollenkaan. Rinnassa puristaa möykky ja ajatukset seilaa. Koko ajan on vierellä hötöinen harmaa pilvi. Huoli läheisistä, perheestä, ystävistä, tutuista, tuntemattomista. Ihmisistä. Yhteiskunnasta. Epävarmuus kaikkien ja kaiken sietokyvystä ja pärjäämisestä. Fyysisestä, henkisestä ja taloudellisesta. Tulevaisuus tuntuu tuntemattomammalta kuin ennen. Välillä rohkaisevat mietelauseet antaa voimaa ja välillä ne tuntuu groteskilta. ”Kyllä me tästä selvitään.” – on lauseena hieno, mutta ei kaikille paikkaansa pitävä. Toivoa tottakai on aina syytä pitää yllä, mutta saa sitä välillä huilata reippaudestakin. Jollain lailla lohdullisimmalta tuntuu ajatus, että koitetaan tehdä parhaamme. Jokainen oman kykymme ja resurssimme mukaan. Minusta se riittää enemmän kuin hyvin. Hengitellään, itkeskellään, ikävöidään, nauretaan, suututaan, puhutaan, nukutaan ja puuhataan. Etähalaukset kaikille ❤️.

A post shared by kitikokkonen (@kitikokkonen) on

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.