Suomeen kotiutunut kiekkovaimo Sirpa Selänne avautui Instagram-julkaisussaan rajuin sanankääntein Elokapinan mielenosoittajista.

Sirpa kertoi olleensa Texasista saapuneiden ystäviensä turistioppaana, ja järkyttyneensä nähdessään Helsingin keskustassa käynnissä olevan Elokapina -mielenosoituksen.

Sirpan nuoria pitäisi kasvattaa kotona niin, että nuoret ymmärtäisivät, ettei ole oikein rikkoa järjestyssääntöjä tai vastustaa virkavaltaa omien aatteiden vuoksi.

– Siihen pitää löytää muita keinoja!!!! Itse vanhempana en hyväksyisi omien lasteni makaavan ajotiellä keltaiset liivit päällä ja ajattelevan että se on ok. Miten ihmeessä se voi olla kenenkään mielestä oikein ja sallittua? Millainen vanhempi hyväksyy tälläisen käytöksen omilta lapsiltaan? Uutisia lukemalla jotain on mennyt pahasti pieleen joidenkin kohdalla omien lasten kasvatuksessa, Sirpa puhisee.

Sirpan avautuminen keräsi osakseen hurjan määrän sekä puolesta että vastaan olevia kommentteja.

Myös kohublondi Iida Vainio työnsi lusikkansa soppaan ja kertoi olevansa samaa mieltä Sirpan kanssa. Iida julkaisi Instagram-tarinassaan kuvankaappauksen Sirpan julkaisusta, ja avasi sanaisen arkkunsa asiaan liittyen.

– Oon aivan samaa mieltä tässä! Mä en voi käsittää ajotiellä makaamista, virkavallan vastustamista. Jotain järkeä pitäis ihmisillä olla, Iida avautuu.

Koomikko Ilkka Kivi puolestaan julkaisi Instagram-tilillään päivityksen, jossa ottaa vastakkaisen kannan Sirpan julkaisuun.

– Sirpa Selänne kertoo, että heidän lapsiaan ei tulla näkemään mielenosoituksissa riehumassa. Ei varmasti, koska iskä voi ostaa heille vaikka oman bunkkerin, jos ilmastokriisi menee tarpeeksi pahaksi. Kaikissa perheissä ei ole ihan näin voiperseinen tilanne, Ilkka jyrisee.Lähde: Seiska