Meikkaaja ja stylisti Senay Coco, 33, ja mediapersoona Arman Alizad, 49, odottavat ensimmäistä yhteistä lastaan. Senaylla on edellisestä suhteestaan kaksi lasta ja Armanilla on edellisestä liitostaan kolme lasta.

Senay on työskennellyt jo pitkään meikkaajana ja stylistina, mutta lähtökohdat yrittäjyyteen olivat erilaiset, kuin monen muun, kertoo Iltalehti.

Perhe asui Kosovossa, kun Senay oli viisivuotias. Yhteisen katon alla asui useampi sukupolvi, kuten Senayn isän vanhemmat ja siskot.

Ajat olivat perheelle vaikeat ja he lähtivät lopulta Suomeen hakemaan turvapaikkaa. Matka taitettiin bussilla ja se kesti viikkoja.

— Vanhempani katsoivat sitä ennen kartasta, että missä Suomi on. Heillä ei ollut mitään tietoa siitä, että millaiseen maahan olimme muuttamassa, kertoi Senay Iltalehdelle.

Tuohon aikaan Senay puhui pelkästään turkkia ja suomenkielen opettelu alkoi kuumeisesti. Vanhemmat saivat töitä siivousalalta.

— He siivosivat rautatieasemaa öisin, jotta he eivät joutuneet olemaan päivisin poissa kotoa, kun me lapset olimme vielä pieniä. Viideltä aamulla he lähtivät töistä kotiin ja nukkuivat silloin, kun olimme koulussa ja päiväkodissa.

— He eivät halunneet elää sosiaalituilla, eivätkä he osanneet vain olla kotona, sillä he olivat aina käyneet töissä.

Senay on perinyt kovan työmoraalin vanhemmiltaan ja vaikka hän sai esikoisensa jo 23-vuotiaana, ei se estänyt häntä luomasta uraansa. Hän on työskennellyt urallaan monien suomalaistähtien kanssa ja tekee nyt BrowBarissa Helsingissä meikkejä ja kulmakarvojen laminointia.

Arman ja Senay Amsterdamissa. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lähde: Iltalehti