Toivonen ei haluaisi elää poikaystävänsä rahoilla.

Vuoden 2014 Miss Suomi Bea Toivonen on viettänyt aikaa Lontoon kodissa yhdessä muusikkopoikaystävänsä Jesse Smithin kanssa. Bea nauraa, että parisuhteelle on nyt ollut jopa liikaa aikaa.

– Viimeisen yhdeksän viikon aikana en ole tavannut kuin poikaystävääni. Tuntuu, että enää emme piilottele toisiltamme mitään puolia. Nauramme entistä enemmän ja ymmärrämme, jos toinen sanoo, että haluaa hetken aikaa itselleen, Bea kertoo Iltalehdelle.

Yhteistä arkea

Pari treenaa päivittäin yhdessä. Puistotkin ovat vihdoin auki joten he käyvät myös pelaamassa futista. Jesse myös striimaa viikoittain livekeikkoja ja Bea auttaa häntä niiden järjestämisessä.

– Viimeksi taisin ottaa keikkaa seuratessa kaksi lasia liikaa, koska Jessen fanien yllytyksestä lauloin viimeisen biisin yhdessä Jessen kanssa, Bea paljastaa nauraen.

Parin suhde voi hyvin ja Bean mukaan he ovat huumorimielellä puhuneet häistä ja perheestä.

– En ole koskaan oikein hääjutuista tai perheestä puhunut, mutta nyt huomaan ekan kerran elämässäni edes miettiväni niitä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Työttömyys huolestuttaa

Kampaajaksi ja meikkaajaksi kouluttautunut Bea jätti viime syksynä työnsä Hourglass-meikkimerkillä ja toteutti haaveensa jättäytymällä freelanceriksi. Loppuvuosi meni Bean mukaan hyvin ja asiakkaita riitti, mutta sitten tuli poikkeustila.

– Surullinen totuus on se, että työt ovat lähteneet alta. Lontoo on maailman kalleimpia kaupunkeja ja siksikin tilanne on aika pelottava. Huolestuttaa tosi paljon, Bea huokaa.

Hän kertoo haluavansa nyt auttaa Jesseä muun muassa livekeikkojen järjestämisessä.

– Jessellä on säästöjä, mutta minulla ei. Hän sanoo, että olemme tiimi, mutta en tykkää olla velkaa, vaikka ei Jesse sitä fiilistä minulle annakaan.

Bea kertoo, että kauneusalan työt avataan Lontoossa aikaisintaan heinäkuun alussa.

– Pakko yrittää pysyä positiivisena, vaikka olo on toimeton.