Miss Helsinki -kisasta tuttu Marita Karhunen, 31, ja tämän jääkiekkoilijapuoliso Tomi Karhunen, 31, ovat Iltalehden tietojen mukaan päätyneet avioeroon.

Vuonna 2019 häitään juhlinut pariskunta on paraikaa harkinta-ajalla, sillä Marita jätti avioerohakemuksen Espoon käräjäoikeuteen yksin 19. toukokuuta.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen klikkaamalla tästä.

Alatalo-tyttönimensä käyttöön ottanut Marita yhdistettiin Seiskassa viime kesänä romanttisessa mielessä vastikään pitkäaikaisesta puolisostaan eronneeseen juontaja Heikki Paasoseen, 37. Muun muassa Hymy-lehti on sittemmin uutisoinut tuoreen pariskunnan muuttaneen jopa saman katon alle.

Marita itse on kertonut Instagramissa muuttaneensa kesän aikana takaisin Helsinkiin, mutta tarkemmin kaunotar ei ole asuinolojaan seuraajilleen avannut. Hän on kuitenkin paljastanut asuvansa lähellä parhaita ystäviään.

– 6 vuotta tuli asuttua ympäriinsä ja kesällä muutin takaisin Helsingin keskustaan, vielä kahden parhaan kaverin naapurustoon, Marita kirjoittaa Instagramissa.

Jos kuva ei näy selaimellasi, voit katsoa sen klikkaamalla tästä.

Marita tunnetaan parhaiten menestyksestään vuoden 2010 Miss Helsinki -kilpailussa. Kaunotar sijoittui kisassa toiseksi ensimmäiseksi perintöprinsessaksi, ja voiton samana vuonna nappasi Sofia Belórf (silloin Ruusila). Sittemmin Marita on ollut mukana myös Scandinavian Babes -tanssiryhmässä.

Lue myös:

Seiska: Heikki Paasosen eron takana kolmiodraama – petti ex-rakastaan jääkiekkoilijan vaimon kanssa!

Tältä näyttää Heikki Paasosen uusi rakas – entinen Miss Helsinki -perintöprinsessa ja Elastisen ex-tyttöystävä!