Huippusuosittu Hotel Swan Helsinki -ohjelma palaa ruutuihin kun sarjan toinen tuotantokausi alkaa C Moressa 25.3. Suomen eturivin näyttelijöihin lukeutuva Lauri Tilkanen esittää ohjelmassa hotellin hallituksen varapuheenjohtajan Henrik Svanströmin roolin.

Tilkanen kertoo Iltalehden tuoreessa haastattelussa, että hänen elämänsä freelancer-näyttelijänä on usein hyvin epävarmaa. Lisäksi korona on tuonut tilanteeseen omat haasteensa.

– Voi olla sovittuna jokin työ, mutta sitten rahoitus projektiin jääkin saamatta. Sitten seuraavassa kuussa voi tulla jokin työ ja sitten onkin hetken aikaa useampi lomittain. Ihan hirveästi ei pysty ennakoimaan, Tilkanen toteaa Iltalehdelle.

– Nyt esimerkiksi ei ole tiedossa mitään töitä. Välillä on päällekkäin, välillä ei yhtään, hän kuvailee.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Tilkanen kertoo olevansa jo tottunut kiireen ja vapaan vaihteluun, eikä jatkuva epävarmuus häiritse häntä. Näyttelijän mielestä on vain innostavaa, että hän saa tehdä laajasti erilaisia töitä ja rooleja.

Nyt Tilkanen on pyrkinyt ottamaan kaiken irti rauhallisesta kaudestaan.

– Syksy oli aika tiukka, joten tämä vapaa on tehnyt ihan hyvää. Olen pyrkinyt keskittymään liikkumiseen ja omiin harrastuksiin, hän iloitsee.

– Tykkään valokuvata ja tehdä musiikkia. Ne ovat sellaisia asioita, joista nautin, Tilkanen painottaa.

Lue myös:

Me Naiset: Lauri Tilkanen paljastaa kokeneensa työssään seksuaalista häirintää: ”Olen itse puuttunut tilanteisiin”

MTV: NHL-tähteen yhdistetty Salkkarit-tähti jättää sarjan: ”Tulee todella kova ikävä!”