Somevaikuttaja ja ex-missi Sara Sieppi, 29, on puhunut kuluneesta vuodestaan ja koronapandemian vaikutuksista elämäänsä Iltalehden haastattelussa. Hän kertoo tehneensä viime vuonna todella paljon töitä lähes huomaamattaan.

– En ole unohtanut muuta elämää kokonaan, mutta nyt huomaan, että olen priorisoinut koko vuoden työntekoa, Sara toteaa Iltalehdelle.

Yksi Saran isoimmista projekteista viime vuonna oli Iholla-sarjan kuvaaminen. Hän kuvasi elämäänsä kameralle heinäkuun lopulta marraskuuhun saakka. Sarja näytetään DPlay-palvelussa kevään 2021 aikana.

Jos upotus ei näy selaimellasi, katso julkaisu klikkaamalla tästä.

Työntäyteinen vuosi on saanut reissaamisesta nauttivan kaunottaren kaipaamaan myös maailmalle.

– Lomailu on vähän unohtunut, kun ei ole päässyt ulkomaille, Sara kertoo.

Mikäli upotus ei näy, näet julkaisun klikkaamalla tästä.

Muutaman viime vuoden aikana Sara on tottunut matkustamaan juuri alkuvuodesta jonnekin lämpimään kohteeseen. Esimerkiksi viime vuonna kaunotar lomaili tammikuussa Indonesiassa. Tänä vuonna vastaava reissu kuitenkin jää väliin koronarajoitusten takia.

– Olen huomannut, että se vaikuttaa ihan yleisvointiinkin, kun en ole päässyt oikein mihinkään. Rakastan reissaamista, ja matkustaessa pääsee irti kaikesta. Sitä on kyllä ollut hurja ikävä, kaunotar myöntää.

Hän kertoo, että tällä hetkellä mikä tahansa aurinkoinen paikka kelpaisi lomakohteeksi, ja toteaa, että lämpimässä ilmastossa rentoutuminen ja rauhasta nauttiminen onnistuu paremmin.

Lupaus vuodelle 2021

Työpainotteinen vuosi 2020 on saanut Saran pohtimaan myös tulevaisuuttaan. Vaikka yrittäjänä työskentelevä kaunotar on tottunut siihen, ettei tulevaisuutta voi liiaksi ennakoida, hän haluaa keskittyä alkaneena vuonna töiden ohella myös muihin tärkeisiin asioihin.

– Sen lupaan, että tänä vuonna teen jotain muutakin kuin töitä. Keskityn muuhunkin elämään ja annan tilaa muillekin asioille, hän sanoo.

Jos kuva ei näy, katso se klikkaamalla tästä.

Sara ei myöskään poissulje ajatusta uuden rakkauden löytämisestä tänä vuonna, vaikka hän viihtyykin edelleen sinkkuna.

– Minun on tosi hyvä olla näin, ja kaikki on loistavasti elämässäni, mutta kyllähän sitä aina kuitenkin haaveilee. Viihdyn myös yksin, mutta olisihan se tietysti kiva lisä kaikkeen, hän sanoo.

Lue myös:

Martina Aitolehti ja mysteerirakas juhlivat vuodenvaihdetta näyttävästi Dubaissa – Katso kuvat!

Niko Ranta-ahon seurueen illanvietto Dubaissa meni överiksi – rikkoivat satoja lautasia luksusravintolassa

Riina-Maija Palanderin raju tilitys: ”Minulta on viety kaikki julmalla tavalla ilman inhimillisyyttä”