Miss Suomi -kilpailujen salaisesta raadista nousi viime viikolla kohu, kun Iltalehti uutisoi salaisen raadin valinneen median suosikin.

Kilpailussa julkistettiin myös Miss World Finland -voittaja, Emilia Lepomäki, 23, joka edustaa Suomea Miss Maailma -kilpailussa. Voittajan valitsijoita ei kuitenkaan kerrottu.

Missikilpailun järjestävän Finnartist Oy:n toimitusjohtaja Sunneva Sjögrén vastasi Iltalehdelle, että voittaja valittiin erillisen asiantuntevan raadin toimesta.

– Sen puheenjohtajana toimi missiasiantuntija ja kansainvälisiä kilpailuja tiiviisti vuosia seurannut Heidi Maijala, Sjögrén vastasi.

Hän suostui kertomaan, että raatiin kuuluu puheenjohtajan lisäksi neljä jäsentä. Jäsenien nimiä ei Sjögrénin mukaan anneta julkisuuteen, koska sille ei ole mitään tarvetta. Hän kuitenkin paljasti, että raatiin kuuluu myös kansainvälisen missisovelluksen toimitusjohtaja.

– Kaikki eivät halua antaa nimiään julkisuuteen, näin ollen puheenjohtaja edustaa koko raatia, Sjögrén perusteli.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lähde: Iltalehti

Lue myös:

Kruunustaan luopunut Miss Suomi Viivi Altonen paljastaa rehelliset tunteensa haikean tilanteen keskellä – ”Virallisesti eläköitynyt”

Sointu Borgin tuomarointipestiä Miss Suomi -kisassa kritisoitiin – vastasi napakasti arvostelijoilleen – ”Jodelista on helppo huudella”