Suomalainen tosi-tv-tähti ja somevaikuttaja Jasmin Lahtinen Abelard tähdittää uutta, yhdysvaltalaista reality-sarjaa 90 päivää morsiamena: Parisuhdekisa. Ohjelma on 90 päivää morsiamena -realityn sisarsarja.

Jasmin osallistui miehensä Blake Abelardin kanssa aikoinaan 90 päivää morsiamena -ohjelmaan ja nyt he jatkavat tv-uraansa yhdessä Parisuhdekisa-versiossa. Ohjelmassa emosarjasta tutut pariskunnat kisaavat toisiaan vastaan ja aihealueena on kunkin parin oma suhde.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Pariskuntien täytyy ohjelmassa vastata erilaisiin, suhteisiinsa liittyviin kysymyksiin. USA:ssa asuva Jasmin kertoo viime kesänä kuvatusta tuotantokaudesta Iltalehdelle.

– Noloimpia kysymyksiä olivat ehkä seksikysymykset, Jasmin paljastaa Iltalehdelle.

– Eivätkä nekään minusta sinänsä noloja ole, sillä olen tosi avoin puhumaan mistä vain. Mutta kyllä jotkut muut punastelivat tuollaisille kysymyksille, hän jatkaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Jasminin mukaan suurin osa kysymyksistä oli melko helppoja, sillä ne koskivat asioita, jotka tavallisesti kuuluisikin tietää omasta kumppanistaan.

Silti joihinkin kysymyksiin oli myös Jasminilla ja Blakella vaikeuksia vastata.

– Ehkä vaikeinta oli vastata tarkkaan johonkin ”kuinka monta kertaa viikossa kumppanisi sheivaa”, kun ei tuollaiseen välttämättä kiinnitä huomiota, nainen kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Jasminin ja Blaken lisäksi ohjelmassa nähdään muun muassa Elizabeth ja Andrei, Rachel ja Jon, Kalani ja Asuelu, Russ ja Pao, Steven ja Olga, Larissa ja Eric, Robert ja Anny, Anna ja Mursel, Evelyn ja David, Tiffany ja Ronald, Angela ja Michael, Darcey ja Georgi sekä Tania ja Syngin.

90 päivää morsiamena: Parisuhdekisa katsottavissa Discovery+-suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

Katso video: Veronica Verho esitteli uuden kotinsa – jättikokoinen dildo ei päätynyt muuttokuormaan

Lola Odusoga avautuu kohtaamastaan julkisuudesta – ”Poliisit poistivat miehen, joka tuli katsomaan kirveen kanssa”

Pekka Poudan härski päivitys Twitterissä: ”Eikö voisi sanoa suomeksi ”tykkään p**lusta”?”