Marin_Räikkönen-IG
Kuva: Instagram - sannamarin

Image: Pääministeri Marinin puoliso Markus Räikkönen kertoo perheen arjesta – ystävän mukaan he ovat vahva tiimi

Mette Saarinen

Pääministeri Sanna Marinin puoliso Markus Räikkönen on pysytellyt poissa julkisuudesta, mutta kertoo nyt Imagelle antamassaan haastattelussa tottuneensa pikkuhiljaa julkisuuteen vaimonsa rinnalla.

Marin ja Räikkönen ovat seurustellut lähes koko aikuisikänsä. He tapasivat vuonna 2004 ja muuttivat seuraavana vuonna yhteiseen kotiin Tampereella. Räikkönen on kertonut, että parin oli tarkoitus avioitua pian kihlauduttuaan vuonna 2016, mutta aikataulu lykkääntyi kerta toisensa jälkeen.

Perheen esikoinen Emma Amalia syntyi vuonna 2018 ja Marin ja Räikkönen avioituivat vihdoin 1. elokuuta 2020.

– Olemme eläneet yhdessä nuoruutemme, varttuneet aikuisiksi ja kasvaneet vanhemmiksi rakkaalle tyttärellemme. Kaikista ihmisistä Sinä olet minulle se oikea. Kiitos, että olet vierelläni, Marin kirjoitti häiden jälkeen julkaisemassaan Instagram-julkaisussa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Perheellä on nykyään kaksi kotia. Pääasiassa he asuvat Tampereella, mutta viikonloppuja vietetään myös pääministerin virka-asunnolla Meilahdessa.

Räikkönen viettää osan ajasta perheen Tampereen kodissa vuonna 2018 syntyneen tyttären Emma Amalian kanssa. Entinen jalkapalloilija kertoo Imagessa käyvänsä Emman kanssa puistossa lähes päivittäin.

– Pallo pysyy Emman hallussa jo aika hyvin. Muutenkin Emma haluaa tehdä asiat itse. Silloinkin, kun ne ovat vähän vaikeita.

Sdp:n kansanedustaja Ilmari Nurminen on Marinin pitkäaikainen ystävä ja kertoo Imagessa puhuneensa Marinin ja Räikkösen häissä. Hän totesi puheessaan, että he ovat nimenomaan vahva tiimi.

– Se tarkoittaa sitä, että asiat suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä. Olen huomannut, että kun toinen heistä tekee jotain, toinen voi jatkaa siitä, mihin toinen on jäänyt, eikä toisen tarvitse edes sanoa mitään.

Marin on myös todennut aikoinaan Nurmiselle, että Räikkösestä tulee hyvä isä, jo ennen kuin tytär oli syntynyt, Imagessa kirjoitetaan.

Nurminen kertoo kuulleensa, miten Emma oli laulanut isänsä kanssa Ukko Nooa -laulua.

”Ukko Nooa, ukko Nooa, oli hyvä tyyppi.” Vanhat sanat olivat alkaneet ärsyttää Räikköstä, joten hän keksi uudet, Imagessa kirjoitetaan.

Lue myös:

Katso suloiset perhekuvat! Fitness-kaunotar Oona Tolppanen ja Pekka Lagerblom saivat tyttövauvan!

Laulaja Janna sai rajua kritiikkiä halloween-asustaan – pahoittelee nyt asuvalintaansa: ”En ollut tietoinen oikeasta tarinasta”

Aloita sijoittaminen – eToro tarjoaa asiantuntijoiden alustan 0%:n palkkiokuluilla!

  1. eToron kautta sijoitat asiantuntijoiden kanssa.
  2. Ei piilokuluja – eTorossa jopa 0%:n palkkiokulut.
  3. eToro tarjoaa pääsyn 3 000:een eri omaisuuserään, kuten osakkeisiin, ETF:iin, indekseihin ja valuuttoihin.
Aloita sijoittaminen tästä!
Asenna appi

Metropoli.net

Sattuu ja tapahtuu