Näyttelijä ja koomikko Jaakko ”Jaska” Saariluoma ja kokki Kari ”Kape” Aihinen ovat julkaisseet yhteistyössä toteutetun keittokirjan Kape & Jaska – Mestarin otteessa (Tammi).

Yllättävä yhteistyö sai alkunsa, kun kokkausta harrastanut Jaska halusi oppia kokkaamaan ammattilaisten tavoin. Kaksikko näki toisiaan usein Maikkarin studiolla ja Jaska kyseli Kapelta neuvoa kokkaustaitojensa kohentamiseksi.

– Siitä sitten syntyi idea kirjasta, jossa Kape opettaisi minua kokkaamaan kuin mestari kisälliä, Jaska kertoo Ilta-Sanomille.

Kirja syntyi lopulta yhteisten kokkaussessioiden tuloksena, jotka nauhoitettiin nauhurilla. Paikalla oli myös kirjan kirjoittaja Sanna Pöyry.

– Kokkasimme kuusi päivää ja siitä syntyi aito ja rehellinen kokkikirja, Kape kertoo.

Kape kertoi uudesta kirjasta myös Instagram-tilillään.

– Oon älyttömän fiiliksissä tästä lopputuloksesta! Kirja on paitsi hieno, myös erittäin informatiivinen ja aito, Kape kirjoittaa.

– Jaska ja Sanna tuli mun luo ja sit alettiin hommiin! Minä ja Jaska alettiin kokkaamaan ja heittämään juttua, Sanna pisti nauhurin päälle ja alkoi kirjottamaan. Tämä kirja on tehty aidosti rakkaudesta ruokaan ja intohimolla kokaten.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lähde: Ilta-Sanomat

Lue myös:

MTV: Kape Aihinen myöntää olevansa kuumaa kamaa sinkkumarkkinoilla – avautuu suhdetilanteestaan

TV-kokki Kari Aihinen suostui alastonkuvaan: ”Minulla on lätkänpelaajan hyvä takapuoli”