IS: Kajaanin kaunein taksikuski salamarakastui – elämä muuttui kertaheitolla

Kajaanin kauneimpana taksikuskina tunnettu Kati Korhonen rakastui vuosi sitten Instagramissa tamperelaiseen muusikkoon. Parin elämä on ollut sen jälkeen kuin rakkauselokuvasta.

Vuoden 2019 alussa Kati sairastui flunssaan ja päivitti asiasta Instagram-tililleen. Samaan aikaan myös Tamperelainen Lassi Viljanen kertoi niin ikään somessa sairastavansa. Molemmat tiesivät toisensa somepalvelusta, mutta eivät olleet keskustelleet aiemmin. Kati päätti hetken mielijohteesta laittaa Lassille viestiä.

– Lassi sai heti minut nauramaan vedet silmissä. Ja hänen äänensä on ihan maaginen. Menen aivan hypnoosiin, kun kuuntelen sitä, Kati muistelee.

Romanttinen ensikohtaaminen

Muutaman kuukauden viestittelyn jälkeen Lassi ajoi Kajaaniin tapaamaan Katia ja jäi sille tielle.

– Ajoin Kajaaniin ja Kati oli vastassa. Hän oli tehnyt lasagnea ruoaksi. Ajattelin, että mikä nainen, osaa vielä kokatakin.

– Olemme asuneet yhdessä käytännössä alusta asti, vaikka virallisesti muutimme yhteen loppukesästä. Kaikki on mennyt kuin rakkauselokuvassa konsanaan, Kati kertoo.

Lassin selässä komeilee myös tuore tatuointi, jota koristaa Katin suu.

– Kati painoi huulensa paperille ja nyt ne ovat niskassani. Se on omanlaisensa rakkaussymboli, Lassi pohtii.

Näet kuvan tatuoinnista alta. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pari asuu Lempäälän Kuljussa ja Kati keskittyy parhaillaan valmistautumaan pääsykokeisiin. Lassi työskentelee muun muassa laulajana, juontajana ja sisällöntuottajana.

Koronapandemian vuoksi Lassin keikat ovat peruuntuneet, joten arjessa on enemmän aikaa yhteiselle tekemiselle ja tietysti hellyydelle.

– Tämä on täydellinen tilaisuus keskittyä toisiimme ja romantiikkaan. Viihdymme paljon kaksin. Teemme yhdessä ruokaa, halaillaan ja pussaillaan. Sellaista rentoa yhdessäoloa, Lassi kertoo.

Kati ja Lassi pitävät itsensä kiireisinä tekemällä muun muassa sketsivideoita sosiaaliseen mediaan.

– Tämä on vähän vastapainoa kaikelle koronakurjuudelle. Jos saamme edes jonkun unohtamaan murheensa, niin olemme onnistuneet, Kati pohtii.

Lassi kertoo, että heitä on pyydetty myös erilaisiin tv-projekteihin mutta he ovat kieltäytyneet niistä, sillä mikään ei ole oikein tuntunut täysin omalta.

– Paljon on suunnitteilla, mutta elämme nyt rauhassa intohimoista arkeamme.

Lähde: Iltasanomat


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Suosikkileffat ja -sarjat nyt ilmaiseksi - Lue lisää tästä!
Suosikkileffat ja -sarjat nyt ilmaiseksi - Lue lisää tästä!