Mediapersoona ja radiojuontaja Niko Saarinen, 35, avautui häkellyttävän rehellisesti elämänsä rankimmasta ajanjaksosta uusimmassa Nikotellen-podcastin jaksossa. Hän kertoo, että oli vuoden 2021 keväällä hyvin väsynyt epäinhimillisen työtahdin seurauksena.

Samoihin aikoihin Saarinen erosi silloisesta kumppanistaan ja loppukesästä otsikoihin nousi myös Instagramin livelähetys, jossa hän esiintyi humalassa. Saarinen kertoi, että kaiken tapahtuneen seurauksena hän kärsi myös mielenterveydellisistä ongelmista.

Saarinen myönsi lähetyksessä, että kävi läpi myös itsetuhoisia ajatuksia, kunnes sai lopulta apua Haartmanin sairaalasta. Hän perusteli ulostuloaan Ilta-Sanomille ja kertoi ajan olleen nyt otollinen.

– Toivoin, että tämä voisi olla jollekin motivaatio esimerkiksi hakea apua, Saarinen kertoi Ilta-Sanomille.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Saarinen ei kadu päätöstään puhua asiasta julkisesti, vaikka myöntääkin Ilta-Sanomille, että epäröi pitkään jakson julkaisemista. Jakson jälkeen hän on saanut runsaasti positiivista palautetta.

– Olen ihminen, joka luottaa vahvasti intuitioon. Uskon, että kaikella on tarkoituksensa ja tämän jakson oli tarkoitus tulla julki.

Lähde: Ilta-Sanomat

Lue myös:

Niko Saarinen paljasti todellisen syyn miksi ei jatkanut kämppiselämää: ”Päätin, että haluan tietyt asiat elämässäni”

Niko Saarinen paljasti pahimman kännimokansa – yritti peitellä tapahtunutta tuloksetta: ”Olin vaan enemmän pa*kassa”