IS: Sirpa Selänne leikattiin Los Angelesissa: ”Ei ollut mitään muuta mahdollisuutta”

Sirpa Selänne, 51, joutui kolme viikkoa sitten onnettomuuteen veneilyretkellä ja leikattiin Los Angelesissa viime maanantaina, uutisoi Iltasanomat.

Leikkaukseen johtanut haaveri tapahtui veneilyretkellä, kun SUP-lautailusta innostuneen Sirpan piti siirtyä veneestä SUP-laudalle.

– Epäonnekseni lauta lähti alta ja jäin hetkeksi roikkumaan veneen kaiteeseen. Samalla oikea olkapää vääntyi.

Magneettikuvauksissa selvisi, että kaksi kiertäjäkalvon jännettä oli irti. Käsi oli oireillut jo monta vuotta ennen onnettomuutta ja toinen jänne oli ilmeisesti irti jo entuudestaan.

– Ei ollut mitään muuta mahdollisuutta saada kättä kuntoon kuin tähystysleikkaus, Sirpa kertoo Iltasanomille.

Viime maanantaina tehdyn leikkauksen suoritti Anaheim Ducks -joukkueen ortopedi. Sirpa sanookin olleensa hyvissä käsissä ja leikkaus sujui hyvin. Kipujen hellitettyä alkaa kuntoutus.

– Kovaa kipua on nyt muutama päivä, mutta olen positiivisella asenteella. Minulla on kotona ihanat hoitajat Teemu, Eemil ja Veera, jotka hemmottelevat minua.

Sirpa toivoo saavansa käden pian kuntoon, mutta toipumiseen menee ainakin puoli vuotta. Toimelias nainen yrittääkin pysyä toipilasajan tavallista enemmän paikoillaan, ja arvostaa hyvinvointia nyt entistä enemmän.

– Täytyy malttaa ottaa kuntoutus tosissaan. Terveys ja mahdollisuus säännölliseen liikkumiseen ovat kyllä suuri lahja. Niiden arvon tajuaa paremmin, kun tapahtuu jotain tällaista.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Oho, mikä muodonmuutos! Entinen suosikkijuontaja Annika Metsäketo vaihtoi radikaalisti hiustyyliä

Oho! Sami Kuronen ja Ilkka Ihamäki julkaisevat erotiikkateemaisen satukirjan


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.