Jaajo myy kotimaiset limutiivisteet puolet halvemmalla kuin kilpailija!

Jaajo Linnonmaan MySoda julkaisi kotimaiset virvoitusjuomauutuudet tälle kesälle: Avainlippu-tunnuksen saanut MySoda-hiilidioksidi sekä Kuopiossa valmistetut juomatiivisteet.

Jaajon limutiivisteet ovat saavuttaneet kotimaisuudellaan todellisen uroteon, sillä ne ovat peräti puolet edullisempia kuin ulkomaisen kilpailijan tiivisteet.
MySodan tiedotteen mukaan suomalaiset valmistavat maailmassa eniten hiilihapotettua vettä ja virvoitusjuomia kotona. Nyt niitä siis voi tehdä kotimaisilla tuotteilla: Kuopiossa valmistetut uudet MySoda-virvoitusjuomatiivisteet kattavat 11 suomalaisten suosikkijuomaa. Kotimaiset kuplat veteen saa MySoda-hiilidioksidipullolla, jolle on myönnetty Avainlippu-tunnus.

Suomalaisten suosikkivirvoitusjuomat valmistuvat suomalaisissa kodeissa
Suomalaisten suosikkivirvoitusjuomia ovat vuodesta toiseen tutut samat maut. Nyt näitä kaikkia juomia voi tehdä kotona kotimaisilla MySoda-virvoitusjuomatiivisteillä. Tiivistevalikoimaan kuuluvat Cola, Orange, Red Orange, Mandarin, Pink Grapefruit, Lemon-Lime, Pineapple, Apple & Pear, Pear, Rasberry sekä Dark Energy -energiajuomatiiviste.
– Halusimme tehdä sellaiset tiivisteet, joilla saa tehtyä kotona aidosti hyvää virvoitusjuomaa. Toisin sanoen, tiivisteiden täytyi siis olla kaikista saatavilla olevista tiivistevaihtoehdoista parhaita. Olemme mielestämme onnistuneet tässä, ja vielä kotimaisin voimin, David Solomon MySodalta kertoo.

Virvoitusjuomatiivisteen pääraaka-aine on suomalainen hanavesi, joka on maailman parasta. Näin tuotteesta on saatu sekä laadukas että ekologinen: tuotteet päätyvät suomalaisiin koteihin Kuopiosta, eli logistiikka on vähäistä.
Lasi kerrallaan ilman hukkaa
Perinteisesti kotona valmistetut virvoitusjuomat on tehty hiilihapotuspulloon. Tämä ei ole kaikilta osin fiksua: pullon puhdistaminen on hankalaa, ja usein pullon pohjalla oleva väljähtynyt juoma jää juomatta – niin käy kaupan valmiillekin juomille.
MySoda-virvoitusjuomat voi valmistaa veden hiilihapottamisen jälkeen suoraan lasiin, yksi lasi kerrallaan. Näin valmistuu vain sen verran raikasta juomaa, mitä tarvitaan. MySodan suositus on, että yhteen lasiin vettä (2,5 dl) laitetaan ruokalusikallinen (15 ml) virvoitusjuomatiivistettä. Yhdestä MySoda-virvoitusjuomatiivistepullosta saa tehtyä yhteensä 8 litraa valmista virvoitusjuomaa.
Täysin kotimainen hiilidioksidi sopii kaikkiin laitteisiin
MySoda-hiilidioksidipulloissa oleva korkealuokkainen elintarvikehiilidioksidi valmistetaan Kokkolassa Woikosken tehtaalla ja se pullotetaan Helsingissä tuulisähkön voimalla MySodan tehtaalla. Sekä Woikoskella että MySodalla on Avainlippu-tunnukset, joten tuote on kotimaisinta mahdollista.
MySoda-hiilidioksipullo on yhteensopiva kaikkien hiilihapotuslaitteiden kanssa, ja minkä tahansa valmistajan hiilidioksidipullon voi myymälöissä vaihtaa MySoda-hiilidioksidiin.
MySodan-hiilidioksipulloja on saatavilla Tokmanneissa, Prismoissa ja Citymarketeissa. MySoda-hiilihapotuslaitteita myydään Tokmanneissa ja Prismoissa, sekä kesäkuun alusta lähtien myös Citymarketeissa. MySodan Suomessa valmistetut virvoitusjuomatiivisteet tulevat pian kauppoihin.
MySoda-virvoitusjuomatiiviste, 0,5 l, 3,99 €

11 virvoitusjuomatiivistettä: Cola, Orange, Red Orange, Mandarin, Pink Grapefruit, Lemon-Lime, Pineapple, Apple & Pear, Pear, Rasberry sekä Dark Energy -energiajuomatiiviste.
MySoda-hiilidioksidipullo, 8,95 €

HUOM! Käy kaikkiin hiilihapotuslaitteisiin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Suosikkileffat ja -sarjat nyt ilmaiseksi - Lue lisää tästä!
Suosikkileffat ja -sarjat nyt ilmaiseksi - Lue lisää tästä!