Duudsoneista tuttu Jarno Laasala, 41, kertoo Instagramissa ja Stories-osion videolla uudesta harrastuksestaan, sekä rohkeudesta hypätä itselle tuntemattomaan. Mies päätti muutama viikko sitten aloittaa ratsastuksen ja julkaisi useita kuvia, joissa hymyilee onnellisena hevosen selässä.

– Elämä vie joskus eteenpäin nopeammin kuin osaa kuvitellakaan. Miten ihmeessä olen yhtäkkiä hevosen selässä luonnossa ja koen tälläistä yhteyttä ja huikeeta energiaa hevosesta? Laasala avautuu.

– Samalla tuntuu siltä, että tämä on täysin selvää. En vain ollut aikaisemmin kuullut itseäni ja halua oppia ratsastamaan.

Laasala myöntää ajatelleensa aiemmin, että ratsastus olisi enemmän naisten laji. Miestä on aiemmin kiinnostanut lähinnä moottoroidut menopelit, mutta ratsastuksessa häntä ihastuttaa yhteys suureen eläimeen, jolla on oma mieli ja halu. Asia, joka arvelutti ja jännitti eniten antaakin paljon ja lumoaa.

– Yksi isoimpia juttuja on ollut tämä yhteys hevosen kanssa. Se on vähintään yhtä hyvää, kuin itse ratsastaminen. Olen todella alussa ja opittavaa on paljon, mutta kuinka paljon nyt olenkaan jo saanut tästä.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Laasala kannustaa kaikkia tekemään rohkeasti ja kokeilemaan jotakin uutta, sillä sitä kautta löytää myös itsestään ihan uusia asioita.

– Itseään pitää haastaa, ottaa riskiä, maistaa elämää. Sitä on itse vastuussa omasta onnesta, elämästä ja itsensä kuulemisesta. Pitää mennä sitä kohti, joka saa sydämen sykkimään!

– Mulle rohkeus on sitä, että kuuntelee itseään ja sitten tekee jotain sellaista mikä pelottaa tai jännittää. Ihan mieletöntä oppia jotain uutta, haastaa itseään ja oppia jotain sellaista, mitä ei tiennyt voivansa osata.

Lue myös:

Anna: Jarno Laasala toipuu erostaan – ”Olen heikko ja rikki”

Duudsonien Jarno eronnut – julkaisi itkuisen videon