Jättiyllätys! Saara Aalto julkaisee kappaleen Englannin tunnetuimman drag queenin kanssa

Alkuvuodesta 2020 No Fear -brändinsä podcasteihin ja laulukouluun laajentanut Saara Aalto rikkoo rajoja elokuun lopussa julkaistavalla When The Sun Goes Down -biisillään yhdistämällä pop-ja drag queen-maailmat.  David Guettalle ja One Directionille työskennelleen Red Triangle -tuottajatiimin kanssa tehdyllä biisillä feattaa Englannin tämän hetken suosituin drag queen Baga Chipz, jolla on muun muassa Instagramissa lähes 400 000 seuraajaa.

Kaksikon dance-anthem julkaistaan Saara Aallon omalla No Fear Music -levymerkillä. Kappaleen näyttävä musiikkivideo ilmestyy syyskuussa ja In Bed with Saara & Baga -niminen kiertue on suunnitteilla vuodelle 2021. Kiertueesta tiedotetaan pian erikseen.

Drag queenit ovat olleet ”asusteina” monien maailmantähtien videoilla viime aikoina, mutta minusta nyt oli aika antaa heille myös ääni popmusiikin parissa. Vuonna 2020 on aika jättää ennakkoluulot taakse ja näyttää maailmalle, että kaikki voivat olla rohkeasti sitä, mitä ovat. Olen tosi ylpeä ja iloinen, että mun oma levymerkki No Fear Music voi olla mukana tuomassa uusia rohkeita juttuja tähän maailmaan. Oma levymerkki tuntui tässä vaiheessa luonnolliselta jatkumolta mun uralla. Olen aina tehnyt asioita yrittäjähenkisesti, halunnut ottaa riskejä ja seurata oman sydämeni ääntä, ja nyt oli aika ottaa taas yksi steppi eteenpäin, Saara kertoo tiedotteessa.

15

BAGA CHIPZ on Britannian tämän hetken isoin ja kuumin drag queen, joka oli juuri maailmankuulun TV-ohjelman ”RuPaul’s Drag Race UK”:n finalisti. Baga on myös The Frock Destroyers -bändin jäsen. Yhtyeen Break Up (Bye Bye) – viraalihitti oli vuoden alussa UK Top 10 listan kärjessä. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun drag queen -yhtye on päässyt Englannin Top 40 –listalle.

 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.