Puoli Seitsemän -ohjelman entinen juontajaja Susanna Laine aloittaa Salatut elämät -sarjan uutena näyttelijänä. Susannan hahmo nähdään ensimmäisen kerran ruudussa tammikuussa.

– Minusta on mielenkiintoista tulla mukaan ja nähdä miten sarjaa tehdään. On ihanaa päästä kameranäyttelemään, koska enimmäkseen minulla on kokemusta teatterista. Salkkareissa kohtauksia on paljon, joten odotan innolla että pääsee tekemään töitä isolla vaihteella. Salkkareissa on tunnetusti hyvä henki, mikä on tosi tärkeä juttu, Susanna Laine kertoo sarjaan tulostaan.

Susannan lisäksi uusina kasvoina sarjassa nähdään Johanna Ruonalan, Tuure Taskisen ja Axel Milliamin esittämien hahmojen muodossa. Entisistä hahmoista paluun tekevät Mia Ehrnrooth ja Joonatan Suvinen.

Mia Ehrnrooth palaa sarjassa Cindy Rintalan rooliin keväällä. Hyvin pian selviää, missä Cindy on kaikki nämä vuodet lymynnyt. Yhtä lailla nopeasti hän joutuu kohtaamaan menneisyyden.

– Odotan innolla Cindyn rooliin palaamista, vaikka on myös ollut kertakaikkisen ihanaa olla kotona lasten kanssa. On mahtavaa, että voin yhdistää näyttelemisen ja äitiyden. Olen kiitollinen, että Salkkareissa näiden kahden minulle tärkeän asian yhdistäminen on mahdollista, mikä on todella poikkeuksellista tällä alalla, Mia Ehrnrooth kertoo.

Lue myös:

Maija-Liisa Peuhu kovatuloisin Salatut elämät -näyttelijä – näin sarjan muut tähdet tienasivat!

Seiska: NHL-tähti Kaapo Kakko iski Salatut elämät -kaunottaren!

MTV: Mikko Parikka jättää Salatut elämät -sarjan – takana vuosikymmen Jirin roolissa