Aniston on huolissaan ihmisten asenteista.

Näyttelijä Jennifer Aniston, 51, ottaa Instagramissa kantaa Yhdysvaltojen huolestuttavaan koronatilanteeseen ja vetoaa miljooniin seuraajiinsa. Hän kirjoittaa ymmärtävänsä, että kasvomaskien käyttö on hankalaa ja epämiellyttävää.

– Mutta eikö ole pahempaa, että yrityksiä suljetaan, työpaikkoja menetetään ja terveydenhuollon henkilöstö uupuu. Tämä virus on vienyt monta elämää, koska emme tee tarpeeksi, Aniston avautuu kirjoituksessaan.

Hän jatkaa uskovansa ihmisten hyvyyteen ja kannustaa kaikkia toimimaan oikein. Aniston on kuitenkin huolissaan ihmisistä jotka kääntävät asiat poliittiseksi väittelyksi perusoikeuksista.

– Maassamme on paljon ihmisiä, jotka kieltäytyvät ryhtymästä tarvittaviin toimiin. Ihmiset ovat enemmän huolissaan siitä, että heidän ”oikeutensa otetaan pois” koska heitä pyydetään käyttämään kasvomaskia.

Aniston lisää, että yksinkertainen ja tehokas suositus on politisoitu ihmisten elämien kustannuksella.

Huolestuttava tilanne

Näyttelijä osuu napakalla kirjoituksellaan hyvinkin asian ytimeen. Yhdysvaltojen koronatilanne ei osoita laantumisen merkkejä ja YLE:n mukaan viime tiistaina kirjattiin yli 48 000 uutta koronatapausta. Presidentti Donald Trump syyttää pahenevasta tilanteesta entistä tiukemmin Kiinaa.

– Jos välität ihmiselämästä, niin käytä sitä hemmetin maskia ja rohkaise myös muita ympärilläsi tekemään samoin, Aniston päättää kirjoituksensa joka on kerännyt jo yli 6 miljoonaa tykkäystä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.