Jethro Rostedt täräyttää Toni Niemiselle suoran kysymyksen vauvahuhuihin liittyen – näin ex-mäkikotka vastaa:”On siinä sattunut ja tapahtunut”

Nelosella nähtävässä Lisää löylyä, Hjallis ja Jethroohjelmassa vierailevat tällä viikolla ex-ministeri Timoi Soini ja ex-mäkihyppääjä Toni Nieminen.

Nykyisin kiinteistövälittäjänä työskentelevän Tonin naissuhteet ovat olleet aina suuresti otsikoissa. Asia nousee esille myös ohjelmassa.

– Sitä on oltu ekasta pususta asti kaikilla palstoilla. Se taival ei ole ollut ihan helppo. Yritän nyt aikuisena elää omaa elämää ja kantaa vastuun siitä. Jättää vähemmälle sitä, että mun on turha yrittää miellyttää muita. Kilttinä miehenä kuvittelin joskus, että voisin miellyttää kaikkia, mutta eihän niin voi tehdä.

Myös Jethro Rostedt on kiinnostunut Tonin parisuhde-elämästä. Hän haluaakin tietää, pitääkö Seiska-lehden uutinen paikkaansa.

– Uusin juoru kertoo, että siellä olisi pulla uunissa Oulun suunnalla? Jethro täräyttää.

Toni jättää hienovaraisesti vastaamatta kysymykseen.

– En viitsi lähteä sitä avaamaan. Antaa hänen avata sitten, miten tarina tulee päättymään. On siinä sattunut ja tapahtunut, Nieminen kiertää kysymyksen.

Sekava naisruletti

Vuosina 2003–2013 Toni oli naimisissa Veeran kanssa. Ex-pariskunnalla on kaksi lasta. Veeran jälkeen hän löysi rinnalleen Johannan, mutta suhde ei kestänyt kuin muutaman kuukauden.

Pian tämän jälkeen hän löysi rakkauden oululaisesta Heidistä, jonka kanssa vietti häitä syyskuussa 2015. Alkuvuodesta 2020 pariskunta jätti avioerohakemuksen. Ex-pariskunnalla on kaksi lasta.

Seiska-lehti uutisoi pariskunnan kaatuneen kolmiodraamaan, sillä Toni löysi rakkauden seitsemän lapsen yksinhuoltajaäidistä Anskusta. Parin suhde päättyi viime kesänä, mutta pian eron jälkeen selvisi, että yh-äiti odottaa Tonille lasta.

Toni myönsi vauvauutisen Seiskalle.

– No joo, tottahan se on. En halua kommentoida sitä sen enempää, sillä asia kuuluu oikeastaan enemmän sille toiselle osapuolelle. Emme kuitenkaan palaa yhteen, Toni kommentoi vauvauutista lyhyesti.

Lue myös:

MTV: Sinkkuna viihtyvä Toni Nieminen muutti Helsinkiin – palasi vanhaan työhönsä

Seiska: Toni Nieminen vei lapsensa riidan jälkeen Heidin luota Vihtiin – ”Olen yksinhuoltajaisä”

Toni Nieminen julkaisi kuvan ex-vaimon Heidin ja lasten kanssa – ”Koko jengi koossa”

MTV: Toni Nieminen väittää ihmisten saaneen täysin väärän kuvan hänestä: ”Naisista tykkään, se on päivänselvä asia”


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.