Kuumia tunteita etelän lämmössä!

Kohukiinteistönvälittäjä Jethro Rostedt on viime aikoina viihtynyt otsikoissa erilaisten epäselvien talousvyyhtiensä vuoksi. Ilta-Sanomat paljasti aiemmin, että Jethro on saanut syytteet kolmesta törkeästä veropetoksesta ja yhdestä perusmuotoisesta veropetoksesta.

Salainen kakkosvaimo etelässä

Nyt Jethro on noussut otsikoihin aivan muista syistä. Mies on nimittäin huhujen mukaan viettänyt villiä elämää Espanjan Aurinkorannalla. Villin bilettämisen lisäksi Jethrosta on kantautunut kuitenkin muitakin huhuja.

Rostedtilla on huhujen mukaan ollut kakkosvaimo, jonka kanssa hän petti Henna-vaimoa, jonka kanssa mies on pitänyt yhtä jo yli 25 vuotta.

Ilmeisesti Jethro oli yhdessä nuoren suomalaisnaisen kanssa lähes vuoden, eikä tunteita sen kummemmin peitelty Aurinkorannan lämmössä. Suhteen sanotaan olleen julkinen salaisuus Fuengirolassa.

Kyseessä ei ollut ensimmäinen kerta, kun Jethrolla oli sutinoita vieraiden naisten kanssa. Jethro ja Henna-vaimo pitävät silti vielä yhtä, eikä pariskunta ole jättänyt avioerohakemusta käräjäoikeuteen.

Lähde: Seiska