Uutisankkuri ja toimittaja Joanna Kuvaja synnytti joulun alla kolmannen lapsensa.

– Voi sitä onnen euforiaa kun saimme pienen poikamme syliin. Kyyneleiden tulva ei meinannut lakata koko päivänä, Kuvaja kuvaili synnytystään omalla Instagram-tilillään vuoden alussa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Viime viikonloppuna Joanna ja hänen miehensä Kalle Kuvaja järjestivät lapselleen ristiäiset, johon he kutsuivat lähimmät ystävänsä ja perheenjäsenensä. Juhlat olivat Instagramin perusteella hyvin näyttävät ja koolla oli monia suomalaisia julkkiksia, kuten missinä tunnetuksi tullut mediapersoona Heidi Sohlberg, missi ja juontaja Satu Tuomisto sekä somesta tuttu sairaanhoitaja Janina Rosenqvist.

Joannan Instagram-Stories-julkaisuista selviää, että Satu Tuomisto on yksi pienen pojan kummeista. Joanna on jakanut Tuomiston julkaiseman Stories-kuvan omalla tilillään, jossa hän hehkuttaa tuoretta kummitätiä.

– Love you kummitäti (suom. rakastan sinua, kummitäti), Kuvaja kirjoittaa kuvan ohessa.

Myös Heidi Sohlbergilla on tärkeä rooli lapsen elämässä Kuvajan läheisenä ystävänä. Hän on julkaissut oman Instagram-tilinsä Stories-osiossa herkän kuvan, jossa pitelee lasta sylissään.

– Minä suojelen sinua kaikelta, mitä ikinä keksitkin pelätä, Sohlberg kirjoittaa lainaten Ultra Bra -yhtyeen Minä suojelen sinua kaikelta -laulun sanoja.

Sohlberg on tunnettu hyvistä leipojan taidoistaan, ja hän olikin saanut tehtäväkseen leipoa ristiäisiin maistuvan kakun. Kuvaja on lisännyt kakusta kuvan Stories-osioonsa.

Kakku paljastaa yllättäen Kuvajan lapsen koko nimen: Oscar Luca Benjamin.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Me Naiset: Joanna Kuvaja avioliittonsa vaikeista vuosista: ”Olin poissaoleva vaimo”

Joanna Kuvaja julkaisi ensimmäiset kuvat vastasyntyneestä pojastaan: ”Kyyneleiden tulva ei meinannut lakata”