Johanna Tukiaisesta on tehty kuukauden sisällä useampia rikosilmoituksia poliisille pahoinpitelyistä. Nyt niitä on poikinut lisää.
Tukiaisen entinen ystävä Juha Immonen kertoi Metropolille piinaavasta kuukaudesta. Immosen mitta tuli lopulta täyteen uhkailusta, vainoamisesta ja herjauksista, ja hän teki tutkintapyynnön poliisille pahoinpitelystä, kotirauhan rikkomisesta, uhkailusta ja vahingonteosta. Yölliset pehelinhäiriköinnit ovat tulleet tutuksi Juhalle. Hän saa jatkuvasti tekstiviestejä, joissa uhataan moottoripyöräjengeillä ja Juhan kotiin murtautumisella.
Vainoamisesta Immonen sai kouriintuntuvaa kokemusta, kun hän oli viettämässä aikaa ystävien seurassa ravintolassa. Tukiainen ilmestyi yllättäen paikalle naamioituneena. Johanna istuutui seurueen pöytään, vaikka häntä kiellettiin. Immonen seurueineen poistui paikalta, joka ei Tukiaiselle sopinut, vaan hän kävi ravintolan ulkopuolella Immoseen käsiksi. Käsirysy äityi tappeluksi, jossa Juha sai vammoja kasvoihinsa. Myös seurueeseen kuulunut henkilö sai puremajäljet käteensä, kun hän yritti estää tappelua. Kaksi ohikulkijaa tulivat myös rauhoittamaan väkivaltaista Tukiaista. Immosen mukaan Tukiainen oli erittäin sekavassa mielentilassa. Immosen ystävät soittivat poliisit apuun ja Tukiainen poistui paikalta juosten ilman kenkiä. Poliisit tavoittivat Tukiaisen ja veivät hänet putkaan yöksi.
Immonen pelkää että Tukiainen aiheuttaa lisää väkivaltaisia tilanteita, jonka vuoksi hän haki Tukiaiselle lähestymiskieltoa perjantaina.
Tukiainen on myös aiemmin käynyt Immoseen käsiksi ja rikkonut hänen asunnossaan television. Myös Julia Tukiainen potki ja löi Immosta hänen asunnossaan. Juliastakin on tehty rikosilmoitus.
Johanna Tukainen sai 60 päivän ehdottoman vankeustuomion juhannusjuhlilla tapahtuneesta pahoinpitelystä. Tuomion jälkeen Tukiainen on ehtinyt pahoinpidellä jo useamman henkilön.