Johanna Tukiainen piinaa, vainoaa, pahoinpitelee ja uhkailee!

Johanna Tukiaisesta on tehty kuukauden sisällä useampia rikosilmoituksia poliisille pahoinpitelyistä. Nyt niitä on poikinut lisää.
Tukiaisen entinen ystävä Juha Immonen kertoi Metropolille piinaavasta kuukaudesta. Immosen mitta tuli lopulta täyteen uhkailusta, vainoamisesta ja herjauksista, ja hän teki tutkintapyynnön poliisille pahoinpitelystä, kotirauhan rikkomisesta, uhkailusta ja vahingonteosta. Yölliset pehelinhäiriköinnit ovat tulleet tutuksi Juhalle. Hän saa jatkuvasti tekstiviestejä, joissa uhataan moottoripyöräjengeillä ja Juhan kotiin murtautumisella.
Vainoamisesta Immonen sai kouriintuntuvaa kokemusta, kun hän oli viettämässä aikaa ystävien seurassa ravintolassa. Tukiainen ilmestyi yllättäen paikalle naamioituneena. Johanna istuutui seurueen pöytään, vaikka häntä kiellettiin. Immonen seurueineen poistui paikalta, joka ei Tukiaiselle sopinut, vaan hän kävi ravintolan ulkopuolella Immoseen käsiksi. Käsirysy äityi tappeluksi, jossa Juha sai vammoja kasvoihinsa. Myös seurueeseen kuulunut henkilö sai puremajäljet käteensä, kun hän yritti estää tappelua. Kaksi ohikulkijaa tulivat myös rauhoittamaan väkivaltaista Tukiaista. Immosen mukaan Tukiainen oli erittäin sekavassa mielentilassa. Immosen ystävät soittivat poliisit apuun ja Tukiainen poistui paikalta juosten ilman kenkiä. Poliisit tavoittivat Tukiaisen ja veivät hänet putkaan yöksi.
Immonen pelkää että Tukiainen aiheuttaa lisää väkivaltaisia tilanteita, jonka vuoksi hän haki Tukiaiselle lähestymiskieltoa perjantaina.
Tukiainen on myös aiemmin käynyt Immoseen käsiksi ja rikkonut hänen asunnossaan television. Myös Julia Tukiainen potki ja löi Immosta hänen asunnossaan. Juliastakin on tehty rikosilmoitus.
Johanna Tukainen sai 60 päivän ehdottoman vankeustuomion juhannusjuhlilla tapahtuneesta pahoinpitelystä. Tuomion jälkeen Tukiainen on ehtinyt pahoinpidellä jo useamman henkilön.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

 • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
 • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
 • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

2 Kommenttia
 1. sandei sanoo

  Immonen pelkää ihan syystä! ja tuskin tunkkia pidättelee edes lähestymiskielto.Jos tunkin kelkaan erehtyy,ei koskaan pääse eroon.Vie asia eteen päin Juha vaan.linnaan joutaa moinen akkaa,vaikkei se sielläkään vielä tajua tehneensä väärin,narsku kun on ja pahinta lajia.

 2. Hyvä Juha ! sanoo

  Kymmenen pistettä sinulle Juha!!
  Miksi antaisit koko-kansanhäirikön pilata elämääsi?
  Joku tolkku tässä maailmassa pitää olla.
  Iänkaiken on jekkuja tehty kavereille, mutta tukiaisten osalta se ei ole jekkuilua. Se on raakaa välinpitämättömyyttä ja täydellistä ”itseään täynnä olemista”
  Pidä huoli, että sinä ja lähipiirisi teette myös ilmoituksen kun lähestymiskieltoa rikotaan. Jok’ikinen kerta ilmoitat kun kiellon rajoja on rikottu, sitä nimittäin tullaan rikkomaan, surullista kylläkin.
  Ei suodattimia, ilmoitus vaan heti!

Jä vastaus

Your email address will not be published.