tuksu-kansi-pieniTilaa kirja ennakkoon TÄÄLTÄ.
Kukaan tuskin kiistää, etteikö Johanna Tukiainen olisi yksi Suomen tunnetuimmista henkilöistä. Tämä eroottisena tanssijana uransa aloittanut kohublondi nousi koko kansan tietoisuuteen raketin lailla vuonna 2008, kun hän paljasti Hymy-lehdelle silloisen Suomen ulkoministerin Ilkka Kanervan lähettäneen hänelle suuren määrän seksuaalissävytteisiä tekstiviestejä.
Kanerva-kohun jälkeen Johanna on pitänyt itseään julkisuudessa erilaisten mediatempausten avulla. Hän myös jatkuvasti ja sumeilematta mainostaa itseään blogeissa, lehtijutuissa, televisiossa, keikoilla ja ylipäätään kaikkialla, missä voi kiinnittää ihmisten huomiota.
Harva kuitenkaan tietää koko totuutta Johanna Tukiaisen glamour-elämästä. Koko kansan Johanna -Paljastuksia kulissien takaa on kirja, joka tarjoaa sensuroimattoman ja karun totuuden Johanna ja Julia Tukiaisen glamour-elämästä heidän lähipiirinsä sekä entisten yhteistyökumppaneiden kertomana. Julia Tukiainen antoi kaksi puhelinhaastattelua kirjaa varten, mutta Johanna itse kieltäytyi haastatteluista.
Tukiaiset ilmeisesti osaavat aavistaa, mitä kirja pitää sisällään, sillä siskokset ilmoittivat tekevänsä kirjasta rikosilmoituksen jo ennen kuin olivat lukeneet siitä riviäkään. Alunperin Satuelämää-nimellä kulkeneen kirjan tekijät ovat saaneet niin paljon yhteydenottoja ja lisäinformaatiota vielä viime päivinäkin, että alkuperäistä julkaisupäivää piti siirtää, jotta lisämateriaalit ehdittiin viimeistellä kirjaa varten. Ennakkomyynti aloitettiin tänään ja kirja julkaistaan kesäkuun alussa.
Kirjasta tulee myyntiin rajoitettu painos, joten suosittelemme tilaamaan sen jo ennakkoon.
100 ensimmäistä ennakkotilaajaa saavat DVD:n, joka sisältää runsaasti ennen julkaisematonta kuva- ja videomateriaalia!
Tilaa kirja ennakkoon TÄÄLTÄ.