John Travoltan vaimo kuoli rintasyöpään kahden vuoden taistelun jälkeen

Näyttelijä John Travoltan, 66, vaimo Kelly Preston on kuollut rintasyöpään 12. kesäkuuta vain 57-vuotiaana. Kelly taisteli rintasyöpää vastaan kaksi vuotta.

— Hän halusi pitää taistelunsa yksityisenä ja hän on saanut hoitoa jo jonkin aikaa. Perhe ja ystävät ovat olleen hänen tukenaan, kertoi perheen edustaja PEOPLE-lehdelle.

— Hän oli valoisa, kaunis ja rakastava sielu, joka välitti syvästi muista ja toi kukkaan kaiken, mitä hän koski. Perhe pyytää ymmärrystä ja yksityisyyttä vaikeana aikana.

John Travolta julkaisi pitkän ja koskettavan viestin vaimonsa kuolemasta Instagram-tililleen.

— Kerron teille raskain sydämin kauniin vaimoni menettäneen henkensä rintasyövälle kahden vuoden taistelun jälkeen. Hän taisteli rohkeasti monen rakkauden ja tuen avulla, John kirjoitti.

— Aion viettää aikaa lasteni kanssa, jotka menettivät äitinsä, joten pahoittelen, jos minusta ei kuulu hetkeen. Muistakaa, että tunnen teidän rakkautenne näinä tulevina viikoina ja kuukausina. Paljon rakkautta.

View this post on Instagram

It is with a very heavy heart that I inform you that my beautiful wife Kelly has lost her two-year battle with breast cancer. She fought a courageous fight with the love and support of so many.  My family and I will forever be grateful to her doctors and nurses at MD Anderson Cancer Center, all the medical centers that have helped, as well as her many friends and loved ones who have been by her side. Kelly’s love and life will always be remembered. I will be taking some time to be there for my children who have lost their mother, so forgive me in advance if you don’t hear from us for a while.  But please know that I will feel your outpouring of love in the weeks and months ahead as we heal. All my love, JT

A post shared by John Travolta (@johntravolta) on

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kelly Prestonia jää kaipaamaan John Travoltan lisäksi ja heidän lapset Ella, 20 ja 9-vuotias Benjamin.

Heidän Jett-poikansa kuoli 16-vuotiaana vuoden 2009 tammikuussa. Poika oli kärsinyt autismista ja Kawasakin taudista ja löi päänsä perheen Bahaman-lomalla saadessaan sairaskohtauksen.