Joonas Nordman korvaa Roope Salmisen Putouksen ensimmäisissä livelähetyksissä – syynä Salmisen seksuaalirikossyyte

Rakastettu Putous-ohjelma palaa ruutuihin tämän viikon lauantaina 19.9. uudella Allstars-kaudella, jossa nähdään aiemmilta kausilta tuttuja huippunäyttelijöitä, kuten Jenni Kokander, Riku Nieminen ja Iina Kuustonen.

Putousta on jo ueamman vuoden ajan juontanut näyttelijä-muusikko Roope Salminen. Tällä kertaa ainakin ohjelman aloitusjaksojen ajaksi juontajan rooliin hyppää kuitenkin poikkeuksellisesti näyttelijäkollega Joonas Nordman.

Syynä juontajan vaihtoon on Salmisen parhaillaan käynnissä oleva oikeudenkäyntiprosessi, jossa häntä syytetään pakottamisesta seksuaaliseen tekoon. Helsingin käräjäoikeuden on määrä antaa tuomio tapauksesta tämän viikon perjantaina 18. syyskuuta.

Tilanteesta johtuen Salmisen jatko Putouksessa on vielä epävarmaa.

Nordman on toiminut ohjelmassa aiemmin näyttelijänä, ohjaajana sekä käsikirjoittajana, mutta juontajana häntä ei olla nähty Putouksessa koskaan aiemmin.

– Tavallaan tämä on ihan linjassa sen kanssa, että on taas jotain uutta, mutta en sitten tiedä mitä seuraavaksi tämän parissa tekisi. Alkaa olla kaikki semmoiset hommat, mitä minä jotenkin osaan olla tehtynä, Nordman toteaa MTV Uutisten haastattelussa.

Putous Allstars -ohjelman avausjakso MTV3-kanavalla lauantaina 19.9. klo 19.30 alkaen.

Lue myös: Tässä ovat tulevan Putous Allstars -kauden tähtinäyttelijät!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.