Salatuissa elämissä näyttelevä Joonatan Suvinen saa runsaasti fanipostia suosikkisarjan katsojilta. Hän kertoo, että osa faneista lähestyy häntä myös kadulla ja haluaa kehua Tomi-roolihahmoa esittävää miestä kasvotusten.

– Kun kulkee kaupungilla, niin kyllä aika moni tulee vetäisemään hihasta, Suvinen toteaa Metropolille.

– Junnummat eivät jostain syystä yleensä uskalla tulla puhumaan. En oikeastaan tiedä mistä se johtuu, sillä olen useimmiten hyvin helposti lähestyttävä tyyppi. Mutta hieman vanhemmat ihmiset, keski-ikäiset aikuiset, he kyllä juttelevat todella avoimesti, näyttelijä sanoo.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Suvisen mukaan tuntemattomien huomio tuntuu yleensä mukavalta, ja hänestä on hauskaa vaihtaa kuulumisia faniensa kanssa.

– Tähän mennessä kaikki kohtaamiset ovat olleet pelkästään positiivisia ja arvostan paljon sitä, että ihmiset tulevat rohkeasti puhumaan.

– Minua ei myöskään tarvitse millään tavalla pelätä, vaan haluan, että jokaisella jää hetkestä hyvä fiilis, Suvinen kuvailee hymyillen.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Yksi mieleenpainuvimmista kohtaamisista tapahtui talvella, kun Suvinen käveli kadulla paksu talvitakki päällään, pipo syvällä päässäan ja maski visusti suunsa edessä.

– Minulta näkyi siis vain silmät ja sellainen minua ehkä 5-10 vuotta nuorempi äijä tunnisti minut! Suvinen kertoo äimistyneenä.

– Siinä oli kyllä pakko todeta, että tällä nuorella miehellä oli todella tarkat silmät. Pitää olla aikamoinen haukan katse, että tunnistaa ihmisen silmistä, hän kertaa uskomattomalta tuntuvaa tilannetta.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Voisi kuvitella, että komeasta ulkonäöstään tunnetulle Suviselle satelisi jatkuvasti treffipyyntöjä innokkailta ihailijoilta, mutta näin ei kuitenkaan miehen mukaan ole.

– Kyllähän siellä somen puolella paljon tulee tykkäyksiä ja seuraamisia naisilta, mutta aika harva loppupeleissä pyytää treffeille asti. Ehkä sellaista ei nykymaailmassa tuntemattomien kanssa enää noin vain tehdä, vaan ensin viestitellään jonkin aikaa ja sitten vasta nähdään kasvokkain, Suvinen tuumaa.

– En itsekään ole hirveen sellainen treffeille pyytävää sorttia, sillä mielestäni sellaisten asioiden täytyy tapahtua luontevasti, hän pohtii.

– Sitä paitsi, eikös se treffeille pyytäminen nykyään näinä tasa-arvon aikoina ole ihan molempien tehtävä? Jos tähdet ovat kohdillaan ja kaikki toimii, niin silloin varmasti kummatkin haluavat nähdä miten juttu jatkuu, Suvinen kiteyttää.

Lue myös:

Salkkarit-tähti Joonatan Suvinen paljastaa yksityiskohtia roolihahmostaan – ”Tulemme näkemään asioita, joita en itse tekisi”

Iholla: Sara Sieppi avoimena perhehaaveistaan – ”Oon kuvitellut, että mulla olisi kolmekymppisenä perhe”