Nelosen Hottikset-realitysarjasta tuttu Juha Immonen on mukana myös sarjan toisella tuotantokaudella. Immonen tunnustaa odottavansa jopa kauhuissaan toisen kauden alkamista.
– En todellakaan itsekään tiedä, mitä televisioon päätyy ja tuleman pitää, joten odotamme innolla sekä kauhulla, Immonen paljastaa.
Immonen raottaa blogissaan, mitä tuleman pitää.
– Voin taata, että tästä kaudesta ei vauhtia tai vaaratilanteita tule puuttumaan. Luvassa on kaikki mahdolliset kategoriat, mitä voi vaan olla, eikä tämän tyyppistä formaattia ole suomessa aikaisemmin esitetty! Nyt mennään niin sanotusti aika jenkkimeiningillä, eli draamalta ja tappeluilta ei vältytä, saatika erotiikalta (hmm)..ainakin joidenkin osalta, Immonen kirjoittaa blogissaan.

Immosen mukaan toisen kauden kuvaukset olivat rankemmat kuin ensimmäisen kauden, koska nyt päähenkilöt asuivat samassa asunnossa. Keskinäistä kärhämää voi syntyä helposti ahtaissa tiloissa toisilleen ennestään tuntemattomien ihmisten kesken. Immonen kertoo kärsineensä olosuhteista johtuneesta univajeesta ja myöntää, että kuvausten aikana tapahtui myös henkilökohtaisia konflikteja.
– Voin myöntää, ettei kaikkien asukkaiden luonteet, sekä tavat miellyttäneet minua ja jouduinkin purra hammasta muutamaan otteeseen ja taitaa siellä ”muutama” ärräpääkin lentää, mutta voin myös hyvin kuvitella, että se oli myös toisinpäin : D En minäkään ole välttämättä se helpoin tapaus : D (todellakaan).
Hottiskämppässä asuvat Juha Immosen lisäksi muun muassa viime kaudelta tutut Daniel ”Bile-Dani” Lehtonen ja monissa tosi-tv-formaateissa marinoitu julkkiskaunotar Amanda Harkimo.
Hottikset 2.0 alkaa Nelosella 31.8. klo 22:00.
Artikkelikuva: Nelonen Media