Radiojuontaja Veronica Verhon kihlattu Juhani Koskinen kertoo Instagramissa sairastuneensa koronaan. Mies on viettänyt viimeiset kolme päivää sängynpohjalla lähes 40 asteen kuumeessa.

– Sain melko vihaisen koronan kahdesta piikistä huolimatta. En uskalla edes ajatella mitä tämä olisi ilman rokotteita – ottakaa ne rokotteet, Juhani muistuttaa Stories-osiossa.

Juhanin sairastumisen myötä myös NRJ:n iltaohjelmaa juontava Veronica joutui karanteeniin ja täysin uudenlaisen tilanteen eteen. Veronica kertoo juontavansa ensimmäistä kertaa urallaan radiolähetykset kotoaan käsin ja julkaisi kotistudiostaan myös kuvan Instagram-tilillään.

– Tämä kuva toimii muistona hetkestä 10.1.2022. En olisi ikinä arvannut, että työhuoneesta/varastosta voi tehdä radiota. Mulla ei oo minkäänlaisia äänielementtejä käytössä niin laitoin puhelimesta soimaan aplodit. Nauratti, Veronica kuvailee kuvatekstissä.

Karanteenista huolimatta oireeton Veronica näyttää suhtautuvan uuteen tilanteeseen positiivisella mielellä.

– Kävin suihkussa ja laitoin vähän paremmat verkkarit ylle. Täällä mä nyt oon seuraavat kymmenen päivää. Living my best life!

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Veronica Verhoa odotti joululoman jälkeen kotona melkoinen yllätys: ”Nyt on hel*etti irti!”

Veronica Verho juhli itsenäisyyspäivää rohkeassa asussa