Jukka Hildén jäi perheineen kodittomaksi – haluaa palata pian Suomeen

Duudsoneista ja Possesta tunnetuksi tullut Jukka Hildén on perheineen menettänyt asuntonsa Los Angelesissa. Hän kertoi asiasta Instagram-tilillään julkaisemalla koskettavan päivityksen.

– Toivotan kaikille rakkautta ja onnea! Toivon myös, että kaikki olette turvassa ja huolehditte itsestänne, perheestänne ja ystävistänne ja kuuntelette terveysviranomaisten ohjeita! Me menetimme juuri asuntomme Los Angelesissa koronaviruksen takia ja nyt taistelemme päästäksemme takaisin Suomeen pienen Sophia Rosen kanssa. Meillä on lento tälle illalle ja toivomme, että se tapahtuu, mies kirjoittaa.

View this post on Instagram

Wishing everyone much love and happiness! Also Hoping everyone is safe and taking care of themselves, family, friends and listening to health organizations about must procedures! We just lost our house in LA because of corona virus and scrambling to get back to finland with @sophiarosehilden whom is only 3+ months old! We @chachigonzales are on flight tonight and hoping that the flight will happen. Overwhelmed by the support we've received globally and thank you so much for that but for now… homeless, situation hard to control, we just want to get our baby sophia to finland and to be with my kids Sisu and Lili at these hard times! Again – much love and positivity to these hard times! Help each other, spend time with your family if isolated and take this seriously! It is serious!

A post shared by jukka hilden (@jukkadudeson) on

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Jukan vaimo Chachi Hildén kommentoi asiaa kommenttikentässä ja selvensi, ettei pariskunta ehtinyt löytää pysyvää kotia Yhdysvalloissa. Hän vakuuttaa perheellä olevan kaikki hyvin.

– Me luovuimme Los Angelesin kodistamme ennen kuin viimeksi tulimme Suomeen. Olemme yöpyneet AirBnb:ssä katsellen samalla itsellemme vakituista kotia. Tämä pandemia on nyt vaikuttanut suunnitelmiimme ja haluamme nyt Suomeen ja toivottavasti palata sitten takaisin, Chachi kirjoittaa kommenttikentässä.

Yhdysvallat on laittanut rajansa kiinni, jotta koronavirusepidemia saataisiin kuriin.

– Olemme saaneet valtavasti tukea maailmanlaajuisesti ja kiitos siitä. Nyt olemme kodittomia, vaikeassa tilanteessa ja haluamme vain Sophian Suomeen ja olla lasteni Sisun ja Lilin kanssa näinä vaikeina aikoina! Jälleen – paljon rakkautta ja positiivisuutta näinä vaikeina aikoina. Auttakaa toisianne, viettäkää aikaa perheenä ja ottakaa tämä vakavasti. Tämä on vakavaa, Hildén painottaa.

Jukka ja Chachi menivät naimisiin syksyllä 2019 ja saivat ensimmäisen yhteisen tyttärensä saman vuoden marraskuussa. Vauva syntyi Suomessa ja pari kuukautta syntymän jälkeen perhe palasi Yhdysvaltoihin.

Janne ”Nacci” Tranbergin hurja tarina - lue e-kirja ilmaiseksi!
Janne ”Nacci” Tranbergin hurja tarina - lue e-kirja ilmaiseksi!