Juontaja Iida Palosaaren painoa arvosteltiin rajusti somessa – vastasi kipakasti takaisin: ”Olen hyvin tietoinen asiasta”

Nelosen Tiedä ja voita -tv-visan juontaja Iida Palosaari, 29, kommentoi Instagramissa kipakasti painoonsa kohdistunutta arvostelua.

Kaunotar juhlisti muutama päivä sitten syntymäpäiviään ja julkaisi iloisen kuvan, jossa poseeraa kauniissa juhla-asussa kuohuviinilasin ja ilmapallojen kera.

Unkarin Budapestissa asuvan Palosaaren kuva keräsi runsaasti onnitteluja, mutta yksi kommentoijista kiinnitti sen sijaan huomionsa juontajan ulkonäköön.

– Hyvin alkaa siiderikilot näkyä, vedä pari vuotta lisää niin oot Tukiaisen kanssa samalla viivalla, eräs seuraaja kommentoi ivalliseen sävyyn.

Sanavalmis Palosaari päätti tavoistaan poiketen vastata kommenttiin ja pyysi kommentoijaa vastedes harkitsemaan kommenttejaan ja niiden seurauksia.

– En yleensä vaivaudu vastaamaan ilkeilyihin, mutta mieti seuraavan kerran kun huomauttelet toisten ihmisten painosta. Jotkut herkemmät saattavat sairastua jopa syömishäiriöön tuollaisista kommenteista, Palosaari huomauttaa.

– Itsehän en siideriä juo ollenkaan, mutta olen hyvin tietoinen viidestä lisäkilosta, mitkä mulle on kertynyt ihan sen takia, että olen ollut Unkarissa karanteenissa vain sisätiloissa ja siellä ei kuule saleille ole päässyt!

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Nelosen Tiedä ja voita -ohjelmaa lähetetään suorana lähetyksenä Unkarin Budapestista.

Lue myös:

Huh, miten uhkeita poseerauksia, Iida Palosaari – ”Kyllä on kaunista katsottavaa”

Chat-ohjelmien povipommista kuoriutui klassinen kaunotar – katso upeat kuvat


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta